7 429 5

Съпруг стреля по жена си, след което се самоуби

Трагичен инцидент в американския щат Тексас

Снимка: Facebook
Снимка: Facebook
Денис Джамбазов

Мъж от американския щат Тексас стреля по съпругата си, след което насочи пистолета към себе си, съобщи „Ню Йорк поуст“. Трагичният инцидент е станал по-малко от две седмици, след като семейството се е нанесло в новия си дом.

26-годишната Рейчъл Бътлър се обадила в полицията и казала, че съпругът й я прострелял в дома им в окръг Монтгомъри. Тя е била с огнестрелна рана на гърдите и е била приета в критично състояние, но е оцеляла.

39-годишният Джейсън Бътлър е сложил край на живота си след това с изстрел в главата. Съпрузите са имали две малки деца. Жената е разкрила пред разследващите, че двамата са започнали да се карат в колата на път за дома – след среща на мъжа с бивши съученици от гимназията.

Полицията разкри, че словесната кавга е ескалирала и мъжът отишъл до автомобила си, за да вземе огнестрелното си оръжие. Според близки на семейството двамата съпрузи не са били в добри отношения и дори са обмисляли да се разведат.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • MasterBoy
  Отговор
  1 15:47  14.11.17
  Страхотна новина. Заслужаваше си да я прочета.
 • хайл
  Отговор
  2 16:47  14.11.17
  Тея Редндеците цепят тъпомера в Щатите...
 • Т.о.ш.и.б.и.я.н
  Отговор
  3 17:35  14.11.17
  До къде може те докара жината хахахах
 • гост
  Отговор
  4 17:53  14.11.17
  Тази жена има вид на доста по-зряла, може би 45-50
 • Марио
  Отговор
  5 18:00  14.11.17
  ТРАЛА ЛА ЛАЛАЛААЛААЛАЛАЛ Анимационни герои. Сигурно си мислят че ще живеят и след това. Като Уди кълвача или като Бйързия бегач.......

Напиши коментар:


Публикувай