1 565 3

Руснак живее с леопард в апартамента си

Когато да имаш куче ти звучи банално...

Денис Джамбазов

Руснак живее в апартамента си с леопард и го разхожда свободно на детската площадка пред блока си, съобщи руското издание „Известия“. Необичайната гледка е заснета в град Нижни Новгород, Нижегородска област.

Съседите на руснака се оплакаха, че с действията си застрашава живота на хората. „Това не е зоологическа градина, а жилищен блок“, заяви един от съседите му.

Той е виждал мъжа да разхожда леопарда дори без каишка пред блока. По думите му на детската площадка винаги има родители с детски колички, но това по никакъв начин не притеснявало мъжа.

Руснакът се е държал така, сякаш разхожда куче. Хищникът може да бъде много опасен и да нападне човек, което да има и фатален край. Хората в Нижни Новгород са изумени.

Русия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пазарен Либерализатор
  Отговор
  1 13:32  15.11.17
  Горкото животно, родено с ген да бъде свободно, да тича из степите, да дебне от дървета в джунглата, а сега някакъв любител на животните ентусиазирано го отглежда в панелка...
 • Патриот
  Отговор
  2 20:32  16.11.17
  Е как го храни това животно с 150 евро доходи? Тук тия пари не стигат тока да си платиш зимата.

  Коментиран от #3

 • до патИДИОТ
  Отговор
  3 13:00  17.11.17

  До коментар #2 от "Патриот":

  Ако му беше съсед в блока и детето ти е на площадката това с парите щеше да ти е най-малкия проблем. Отново поредния тъп русофил...

Напиши коментар:


Публикувай