1 103 4

Савченко: Властта на ешафода

Украинският дипломат изригна срещу властите в Украйна

Росен Стойчев

Надежда Савченко обяви, че в Украйна няма политическа сила, която да може да върне надеждата в бъдещето на страната, съобщи РИА Новости.

Според украинския депутат всички опозиционни сили са извън властта и в момента просто се опитват да се върнат във Върховната Рада.

„Народът трябва да изпрати на ешафода не само властта, а и опозицията. На ешафода, не в затвора. Само тогава народът ще си върне Украйна“, заяви Савченко.

Украйна


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ех кога ли
  Отговор
  1 21:40  16.11.17
  тая определено ме кефи все повече, за разлика от БГ в Украйна тва с ешафода може и да стане и който не успее да избяга навреме ша увисне на въжето.
 • Kcaniba
  Отговор
  2 21:43  16.11.17
  USраина... макетата газ пикаят, счупиха им тъпомера!!!!
 • Да го кажем направо
  Отговор
  3 03:00  17.11.17
  СерГей..къде си бе пиле? И тая ли стана путински агент?? Да ти напомня ли как драскаше тук"свобода за Савченко"...и какво стана сега??? Пак ли Путин е виновен??? Унищожихте си държавата и народа...взехте първо място със дървен медал!!!
 • Барчо
  Отговор
  4 15:01  17.11.17
  Савченко е войник, който се бори за каузата Украйна. Вярно че гръмна журналисти, но това е при бойна акция и е изпълнявала заповеди. От долната страна на стълбата сигурно не е мислела какво извършва и си е представяла че се бори за родината си. Сега обаче като видя за какво става въпрос "горе" тя не си сменя амплоато, а продължава да е родолюбец. Вижда прогнилостта и единственото решение го обявява на всеослушание. Ако не побързат да решат по един или друг начин проблемите с Донбас и Логанск, може да ги видим и тях как се присъединяват към Русия. Тази безмислена война не може да продължава безкрайно.

Напиши коментар:


Публикувай