1 045 2

Бившата на Берлускони му дължи €60 милиона

Вероника Ларио загуби в съда

Снимка: БТА/ AP
Снимка: БТА/ AP
Денис Джамбазов

Вероника Ларио, бившата съпруга на Силвио Берлускони, трябва да му върне 60 милиона евро, след като беше отменено съдебното решение, даващо й право на издръжка, съобщи италианското издание Il Fatto Quotidiano.

Берлускони и Ларио се разведоха през февруари 2014 година, но не успяха да се споразумеят за издръжката. Първоначално тя беше определена на три милиона евро месечно, а след това намалена на 1,4 милиона евро.

Милански съд, сезиран от Силвио Берлускони, отмени изцяло издръжката с мотива, че Виктория Ларио е достатъчно богата, защото има капитал от 16 милиона евро, семейни бижута и издателска къща.

Италианският апелативен съд през май постанови, че предназначението на издръжката след развод не е да гарантира същия начин на живот като през брака, а се присъжда, ако бившият съпруг не може да посрещне нуждите си. Виктория Ларио поиска развод през май 2009 г., като обясни, че „не може да остане с мъж, който се среща с малолетни".

Италия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бесен Язовец
  Отговор
  1 20:49  16.11.17
  Е ква е тая женска дето харчи по 1.4 € мил. на месец? Освен да ги харчи на комар др.начин няма,а аз си мисля че моята е алчна.Извод: Италианките са по- алчни от българките и по песто си играят на играта -проста прахосница в мола
 • Бат Саше
  Отговор
  2 20:52  16.11.17
  Сега да не вземе да свърши и блянуваното царство не търтеите от женския пол на човечеството, които изродените ни "демократични" общества научиха, че мъжете им са длъжни винаги за всичко. Също както при циганите, евреите ...

Напиши коментар:


Публикувай