Last news in Fakti

21 Ноември, 2017 09:39 15 201 32

Путин избра своя наследник в Кремъл

  • алексей дюмин-
  • владимир путин-
  • кремъл-
  • президент

Алексей Дюмин сменя Владимир Владимирович след 2-3 години

Путин избра своя наследник в Кремъл - 1
Снимки: БТА/АР

В интервю за ”Собеседник” руският политолог Валерий Соловей заяви, че Владимир Путин ще спечели изборите за президент през 2018 година, но едва ли ще изкара целия срок на този мандат.

"Това за него ще е транзитен мандат, той възнамерява да напусне властта по подобие на това, което направи Елцин", казва политологът. Той посочва и възможността, ако това не стане, да се стигне до вълнения и протести в обществото и все пак властта да бъде сменена. Соловей е категоричен, че наследникът на руския президент вече е определен и това е Алексей Дюмин.

Дюмин е интересна фигура, той идва в политиката от Федералната служба за охрана, някои го наричат "невидим" заради съвсем ограничените му появи по обществени събития. Наскоро Путин го назначи за губернатор на Тулска област. Преди това е бил в поделението, което лично отговаря за охраната на руския президент и затова се смята за абсолютно доверен и предан на Путин.

Путин избра своя наследник в Кремъл

Именно затова Соловей е убеден, че той е истинският приемник на властта в Русия и това вече се знае от службите. "Русия днес е сериозно болна, необходимо е бързо и ефикасно лечение. Проблемът не е само в корупцията, а в цялостната аморализация на обществото. Ние пропадаме в нещо като феодализъм, живеем в някакъв абсолютен абсурд, всички виждаме това, но нищо не се прави", казва политологът.

По думите му всички в Русия искат промяна на нещата и връщане на страната към нормален живот в политиката, бизнеса и обществените отношения. "Всички ще въздъхнат с облекчение, когато това се случи. И парите зад граница-руски и чуждестранни, ще се върнат у нас. Русия ще стане отлично място за правене на бизнес, икономиката ще тръгне нагоре", прогнозира Соловей.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    49 77 Отговор
    От сега ти казвам - "Забрави...". Путлер така се е налапал че ще си отиде само в ковчег. Това е стара традиция при всички тоталитарни общества без демокрация. А след смърта му ще се заформи битка подобна на тази след смърта на Сталин.

    Коментиран от #4, #30

  • 2 А за толкова глупави ли ни имате

    83 39 Отговор
    Пак четем мнения на соросоиден деятел. Еми вече е смешно-Блумберг дава на Путин около 80% подкрепа от народа-а след това излиза някой"експерт" и заявява ,че знае какво мисли да направи Путин след 3-4 години--еми несериозно е.....Това инфо е за хора,които не могат да мислят нито логично-нито практично...
  • 3 Да го кажем направо

    66 36 Отговор
    Ейй тоя Путин бе-сън не ги лови соросите от него. И все чакат да падне от властта. Толкова им падна нивото на либералните политолози,че вече се чудят каква измислица да кажат-та да им обърнат внимание. От 2007 г. след речта му в Мюнхен все слушаме от разни либерало-"демократични" врачки как знаели какво ще станело с Путин и какво щял да направи.
  • 4 А стига бе...

    67 23 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Ако си прав-тогава защо Меркел каза че не дава властта-и там ли са тоталитарно общество? М/у другото Меркел е една година повече на власт от Путин...

    Коментиран от #8

  • 5 СССРБАРЕТА

    80 31 Отговор
    В момента няма по тоталитарна държава от сащ!!! Американският тоталитаризъм е опасен за целият свят!!!

    Коментиран от #7

  • 6 Пеньо

    24 46 Отговор
    И какъв е изводът- очаква се до към 2020 година, малкият орк да се награби достатъчно и ако е жив /Дюмин да помага/да емигрира някъде и да си харчи спокойно. Ако остане в Русия рискува да загуби всичко.

    Коментиран от #16, #28

  • 7 Наблюдател

    33 24 Отговор

    До коментар #5 от "СССРБАРЕТА":

    И кое е тоталитарното, когато съдии блокират указите на президента, когато във всеки един момент могат да му поискат оставката? Ти май си тотално скаран с понятията! Погледни в речника!

    Коментиран от #12

  • 8 Гост

    4 8 Отговор

    До коментар #4 от "А стига бе...":

    Не чети само заглавията на публикациите!
  • 9 само истината

    23 18 Отговор
    Не мисля ,че Кадиров ще се съобрази с подобен избор.
    В момента в Москва има над 5000 чеченци -нещо като командоси са.
    Официално те най често са охрана на известни бизнесмени. Неофициално се занимават още с трафик на крадени коли, рекет, наркотици и др. И са абсолютно недосегаеми.
    Още по неофициално -те събират всякаква възможна информация за своите клиенти. Всякаква- телефонни разговори, контакти,пътувания, компромати . И руските тайни служби знаят за това, но не предприемат нищо ,за да не влизат в конфронтация с Кадиров.
    От друга страна Кадиров в момента е боготворен в Чечня . Чечня получава по 10 милиарда долара годишно от Русия. Но ако това се промени -кой ще бъде Кадиров -не в Русия ,а даже и в Чечня. Никой -той ще е господин никой . Така че, той ще направи опит да вземе властта със сила. Това е -когато си отглеждаш чудовище се случват такива работи.

    Коментиран от #10, #17

  • 10 Дамммммммм

    24 12 Отговор

    До коментар #9 от "само истината":

    Ето още една врачка-която знае какво ще стане..Дали 5 000 човека са много в 17 милионна Москва????...А стига вече с тези излагации..

    Коментиран от #11

  • 11 само истината

    11 13 Отговор

    До коментар #10 от "Дамммммммм":

    Ти кога ще се научиш да четеш ?
    Пише НАД 5000 - но даже и ФСБ няма особено точни данни .

    А кога ще се научиш да мислиш преди да драскаш ?
    За голям град какъвто е Москва не ти е необходимо да го завземаш целия. 10 -12възлови точки са достатъчни . Летището, медиите централните, силовите министерства - това е. И не Москва , а цяла Русия си завзел.
  • 12 Трол

    18 14 Отговор

    До коментар #7 от "Наблюдател":

    Ти си много наивен да си мислиш, че това е демокрация. Президента не управлява САЩ, а съдията е още един лост в ръцете на управляващите в случай, че изпуснат юздите на президента. Ти си мечтай за демокрация!
  • 13 Мигел

    19 18 Отговор
    Путин отдавна не му се занимава ,но е крал толкова много ,че ако сдаде властта веднага ще го вкарат в затвора!Иска да направи като Елцин-да даде властта на някой който му гарантира имунитет от съдебни преследвания и да запази заграбеното,при Елцин номера мина,защото той не бе управлявал толкова дълго,но Путин такива ги е забъркал,че не може да намери някой който да си затвори очите за такива зверски безобразия и заради това ще е на власт или докато умре или докато(като се случва със всеки диктатор рано или късно) народа не го екзекутира но площада!
  • 14 стоян георгиев

    23 9 Отговор
    да,путин щял да се оттегли и казал кои да го замени!!!изборите в случая и волята на народа нямат никакво значение.тва било прекрасно.единственото хубаво е че путин нмяа син поне официално,така че няма да направи властта наследствена,но нищо дюмин сигурно има:)!политолога е голям наивник и работите дето ги иска няма как да се случат .ученика на путин няма да е по-различен от учителя си , резултатите също!

    Коментиран от #15

  • 15 Диди

    18 16 Отговор

    До коментар #14 от "стоян георгиев":

    .Путин се самоизбира.Няма смисъл от избори.Всичко вече е уточнено.
  • 16 Дивуй

    14 7 Отговор

    До коментар #6 от "Пеньо":

    Ваша милост освен за грабене имате ли друга гънка на мозъка .
  • 17 янко

    11 1 Отговор

    До коментар #9 от "само истината":

    И Ленин не е искал да го наследи Сталин, но именно той го е наследил.
  • 18 Адолф

    13 5 Отговор
    По-интересно е кой ще замени мама Меркел, руснаците ще се оправят и без писанията на някои драскачи.

    Коментиран от #19, #20

  • 19 Диди

    7 14 Отговор

    До коментар #18 от "Адолф":

    Руснаците няма да се оправях през следващите 100години.На въпросът ти,кой ще замени Меркел? Никой не може сега да я замени.Тя ще остане.Много добре зная,че проблемът с бежанците не се харесва,така е.Въпреки всичко това,тя е гарант за мир и свобода в Европа.
  • 20 Диди

    6 4 Отговор

    До коментар #18 от "Адолф":

    Светът е бълнал от войни.За нас в Европа е важно да няма размирици и войни.

    Коментиран от #21, #26

  • 21 Ясно ли ти е???

    7 5 Отговор

    До коментар #20 от "Диди":

    Ти първо се научи на правопис,след това се научи да се исказваш логично и със подредени мисли...и чак след това си позволявай да даваш мнение по форумите -та чак и за един цял народ като руснаците...

    Коментиран от #22

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Sig Sauer P226

    17 5 Отговор
    ☭☭☭ Да е жив и здрав още 100 години, а Русия да мачка наред гадовете !
  • 24 гост

    3 5 Отговор
    Тоя ич не се има за диктатор че да си избира сам наследник ... Комунистически ценности ...
  • 25 а дано

    9 1 Отговор
    Соловеевият морков, закачен на дряновица е хубаво нещо. Само дето Соловея забравя, че Русия е свръх-ядрена държава. Ако станат реалност, тези "сладки приказки" ще доведат до военен пуч. В момента Русия е във война с АЩ. А на война отстъплението се наказва безмилостно. Така че, хубави са мислите соловееви, но в друго време, друг свят. Вероятно много от руснаците мислят същото, но когато трябва да се защитава родината им, Те гласуват и застават зад Путин.
  • 26 Румяна Костова

    6 0 Отговор

    До коментар #20 от "Диди":

    ,,Бълнал,,е мозъкът Ви от клишета и буболечки.Отворете тълковен речник когато се каните да използвате някоя,, умна ,,думичка.
  • 27 Румяна Костова

    9 0 Отговор
    Валери Соловей е професор,да.Но чак пък известен политолог,не.Той не може да стъпи и на малкия пръст на политически коментатори като Сергей Михеев и Я.Кедми.Него не го канят за коментар на горещи събития,където се срещат други изявени негови братя либерали.Но за България става.Риториката,която използува този известен за журналиста ни политолог:,,Всички искат промяна,, ,,Всички знаят,, ,,Всички ще си отдъхнат,,и на края на приказката,,Всички ще заживеят щастливо,,
  • 28 Иво

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Пеньо":

    Към 2020 година тука няма да има живот за белите хора. Тиквата ще затвори тази държава.
    За това мисли, а не за русите!
  • 29 Кумчо Вълчо

    4 4 Отговор
    Абе Путин имал 80% подкрепа на народа, брей те много са му свалили подкрепата бе в сравнение с неговите предшестве ици Сталин 99,99%, Хрушчов 99,99%,Брежнев 99,99% ,само че докато са на власт.
  • 30 Патриот

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Все едно пишеш за нашия Бай Суджук - покровителят на бира Леденика.
  • 31 Соловей

    7 0 Отговор
    Путин е най- великият политик на нашето време. Руснаците не са глупави. Оня,с белега на челото ги предаде и вкара света в казана на дявола.Повече предатели на Русия не са и нужни.... Сороски надежди....
  • 32 666

    0 2 Отговор
    турете го в мавзолея до ленин
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания