6 257 3

Главорези от МС-13 извадиха сърцето на жертвата си

Убитият е бил намушкан над 100 пъти

Денис Джамбазов

Човек, убит по-рано през тази година от членове на бандата МС-13 (Мара Салватруча), е бил обезглавен и намушкан повече от сто пъти. Освен това сърцето му е било извадено, съобщи „Ню Йорк поуст“.

Един от предполагаемите убийци е 19-годишният Мигел Анхел Лопес-Абрего, който беше арестуван в Северна Каролина. Американските власти са му повдигнали обвинения в убийство от първа степен.

Според разследващите, които се позовават на информатор, десетина членове на МС-13 са планирали предварително убийството. Полицията все още не е идентифицирала жертвата.

Главорезите са я намушкали убития над 100 пъти. Не са ясни мотивите им. Тялото на жертвата е намерено през месец септември. Разследването по случая продължава.

МС-13 е една от най-страховитите банди в света. Създадена е през 80-те години на миналия век в Лос Анджелис от имигранти от Салвадор, избягали от гражданската война. МС-13 става известна с жестоките убийства. Запазена марка на бандата са убийствата с мачете.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Патриот
  Отговор
  1 14:09  23.11.17
  Да. Раят на земята!
 • Брат ми
  Отговор
  2 14:21  23.11.17
  Латино боклуци...нищо ново.

  Коментиран от #3

 • Барчо
  Отговор
  3 23:31  23.11.17

  До коментар #2 от "Брат ми":

  Така е, че е нищо ново. Само че прехвалената американска демокрация не може да предпази собствения си народ от някаква банда, та дори и най-ужасната. Още повече, че е най-ужасната, трябва да бъде унищожена от прехвалената си правна система. Обаче нещо не се получава. Явно са необходими за да е мътна водата.

Напиши коментар:


Публикувай