26 Ноември, 2017 16:33 1 145 4

Умря лейбърист обвинен в сексуален тормоз

  • лейбърист-
  • секс-
  • тормоз

Британски лейбърист умря след като беше обвинен в сексуален тормоз. Това е вторият подобен инцидент в рамките на две седмици, който се случва в Лейбъристката партия. Мъжът, чието име не се съобщава, е починал преди няколко дни, но за кончината му се съобщава едва днес, съобщава вестник Sunday Times.

Мъжът е бил отстранен от работа миналата седмица във връзка с обвинение свързани с порнография. Според анонимен източник, обвиняемият е поставял лицата на различни хора върху снимки на порно звезди.

Това е вторият случай на внезапна смърт на представител на британската Лейбъристка партия обвинен в сексуален тормоз. В началото на ноември, няколко дни след повдигнато обвинение в сексуален тормоз и лишаване от членство в партията, беше намерен мъртъв бившият министър на уелското правителство Карл Сарджент. По информация на The Guardian, причина за смъртта най-вероятно е самоубийство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗАЩО МЪЛЧАТ В БЪЛГАРИЯ

    1 0 Отговор
    ЗАЩО БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ МЪЛЧАТ, НЕ СЪОБЩАВАТ ТАЗИ НОВИНА !!?? ВСИЧКО ЛОШО ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА СЕ ПРЕМЪЛЧАВА !!! ЦЕНЗУРА !!!
  • 2 ЦЕНЗУРА

    1 0 Отговор
    В БЪЛГАРИЯ ИМА ЦЕНЗУРА !!! ТАКИВА НОВИНИ СЕ ПРЕМЪЛЧАВАТ ОТ МЕДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ !!! МЕДИИТЕ СОБЩАВАТ САМО КАКВОТО Е УГОДНО !!!
  • 3 ЦЕНЗУРА

    1 0 Отговор
    НЕЗАВИСИМИТЕ БЪЛГАРСКИ МЕДИИ ПРЕМЪЛЧАВАТ ЛОШИТЕ НОВИНИ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА !!! ЗА ЗАПАДА И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ИЛИ ДОБРО ИЛИ НИЩО !!! ПРОДАЖНИ МЕДИИ !!
  • 4 Патето Яки

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ......поставял лицата на различни хора върху снимки на порно звезди.....

    Горкият ритнал камбаната за някакви си шеги със снимки.