857 4

Умря лейбърист обвинен в сексуален тормоз

Милена Богданова

Британски лейбърист умря след като беше обвинен в сексуален тормоз. Това е вторият подобен инцидент в рамките на две седмици, който се случва в Лейбъристката партия. Мъжът, чието име не се съобщава, е починал преди няколко дни, но за кончината му се съобщава едва днес, съобщава вестник Sunday Times.

Мъжът е бил отстранен от работа миналата седмица във връзка с обвинение свързани с порнография. Според анонимен източник, обвиняемият е поставял лицата на различни хора върху снимки на порно звезди.

Това е вторият случай на внезапна смърт на представител на британската Лейбъристка партия обвинен в сексуален тормоз. В началото на ноември, няколко дни след повдигнато обвинение в сексуален тормоз и лишаване от членство в партията, беше намерен мъртъв бившият министър на уелското правителство Карл Сарджент. По информация на The Guardian, причина за смъртта най-вероятно е самоубийство.Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ЗАЩО МЪЛЧАТ В БЪЛГАРИЯ
  Отговор
  1 21:18  27.11.17
  ЗАЩО БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ МЪЛЧАТ, НЕ СЪОБЩАВАТ ТАЗИ НОВИНА !!?? ВСИЧКО ЛОШО ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА СЕ ПРЕМЪЛЧАВА !!! ЦЕНЗУРА !!!
 • ЦЕНЗУРА
  Отговор
  2 21:20  27.11.17
  В БЪЛГАРИЯ ИМА ЦЕНЗУРА !!! ТАКИВА НОВИНИ СЕ ПРЕМЪЛЧАВАТ ОТ МЕДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ !!! МЕДИИТЕ СОБЩАВАТ САМО КАКВОТО Е УГОДНО !!!
 • ЦЕНЗУРА
  Отговор
  3 21:21  27.11.17
  НЕЗАВИСИМИТЕ БЪЛГАРСКИ МЕДИИ ПРЕМЪЛЧАВАТ ЛОШИТЕ НОВИНИ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА !!! ЗА ЗАПАДА И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ИЛИ ДОБРО ИЛИ НИЩО !!! ПРОДАЖНИ МЕДИИ !!
 • Патето Яки
  Отговор
  4 10:24  28.11.17
  Публикувано във факти.бг: ......поставял лицата на различни хора върху снимки на порно звезди..... Горкият ритнал камбаната за някакви си шеги със снимки.

Напиши коментар:


Публикувай