3 818 2

Издирват дъщерята на Джобния Херкулес

Търсят „тайната“ дъщеря на великия щангист

Денис Джамбазов

Една от наследничките на Наим Сюлейманоглу, който почина по-рано през този месец, е японката Наоми, съобщи „24 Родопи“, позовавайки се на турските медии.

„Бившият шеф на федерацията ни потърси с молба да издирим четвъртата „тайна“ дъщеря на Наим, която е от японка“, пише турският вестник „Хабер тюрк“. Сюлейманоглу се влюбил в японска журналистка на Олимпийските игри в Сеул.

Миоко заминала с великия щангист за Турция. Заживели в столицата Анкара, където през 1991 година се родила Наоми. Семейството обаче се разпаднало след около две години, а причина е болезнената ревност на японката. След раздялата тя взела детето си и се прибрала в родината.

Голямата любов на Наим Сюлейманоглу, родом от село край Кърджали и която му роди три дъщери, имала собствена агенция за манекенки и модели. „Двамата нямаха брак, но Наим се грижеше за дъщерите си. Още на първата среща тя се е пошегувала, че иска да има деца от шампион, после се виждат често и любовта пламнала. Поддържаха прекрасни отношения“, разкриват техни близки.

Трите дъщери - Нилай, Есин и Сезин, бяха на погребението на Наим в Истанбул. „Наим през последните дни от живота си много често говореше за японската си дъщеря. Искаше да ни запознае с нея, положи много усилия да я намери, но безуспешно. Сега ние искаме да я открием, това е нещо като негов завет и искаме да го изпълним“, каза братът на починалия шампион – Мухарем.

Турция


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ahnenerbe
  Отговор
  1 20:30  29.11.17
  Става за сценарий на нов турски сериал
 • Кака Гинка
  Отговор
  2 22:49  29.11.17
  А защо навсякъде пишеше,че имал син от японката?! Кое е вярно или пак някой си прави съчинение по картинка?

Напиши коментар:


Публикувай