1 110 1

Мъж не изтри снимка с бившата. Осъдиха го

Важен житейски урок...

Денис Джамбазов

Любовта е сляпа. Понякога любовта носи и ефективна присъда. Върховният съд на Турция отсъди в полза на жена, която заведе дело срещу бившия си приятел, съобщи местното издание „Дейли Сабах“.

Мъжът, чието име и възраст не се уточняват, не искал да изтрие обща снимка на двамата от профила си в социалната мрежа Фейсбук – въпреки че двамата вече не били заедно.

Оказа се, че да запазиш снимката с бившата в интернет не е добра идея, особено ако тя е против. Двойката публикувала фотоса в най-щастливите дни от връзката си. След раздялата дамата поискала от бившия си да изтрие снимката, но получила отказ.

Съдът реши, че обвиняемият е виновен, защото с отказа си да изтрие спомена е „разпространил лични данни без съгласието“ на другия човек. Закононарушението се наказва с ефективна присъда до четири години. Присъдата ще послужи като пример за следващи подобни случая, посочват турските медии.

Турция


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Kcaniba
    Отговор
    1 11:13  27.11.17
    A ако е публикувал в порнхъб общото им видео?? Там надали ще успее да го осъди, но все пак ФБ е по важен, за другото нали никой не си признава)))

Напиши коментар:


Публикувай