27 Ноември, 2017 15:00 3 391 8

Нова кралска сватба

  • принц хари-
  • сватба-
  • меган маркъл

Принц Хари и Меган Маркъл са официално сгодени

Нова кралска сватба - 1
Снимка: БТА/AP

Британският принц Хари официално се сгоди за американската актриса Меган Маркъл, съобщи Си Ен Ен.

Новината беше обявена от официалните профили в социалните мрежи на британското кралско семейство. Очаква се сватбата да се състои през пролетта на 2018 г. Годежът е станал факт по-рано през този месец.

36-годишната Маркъл вече се е срещнала с кралица Елизабет II и е получила одобрението й. 32-годишният принц Хари също е получил благословия от роднините на момичето.

„Много се радваме за Хари и Меган. Беше истинско удоволствие да опознаем Меган и да станем свидетели на щастието им“, обявиха в своя профил принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън.

Според британските медии Меган Маркъл вече е в процес на преместване в Лондон. Тя ще живее с принц Хари в двореца Кенсингтън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 модерна толерастия

    10 2 Отговор
    Кралицата сигурно яко скърца със зъби синята кръв няма вече да е толкова синя, но пустата му мода с тая толерастия, ще я кара яко да преглътне !
  • 2 Гост

    12 2 Отговор
    Стига сте ни натрапвали някакви безделници, които имат късмета да се родят милиардери и да не са си изпотили г@за за нищо в този живот!
  • 3 Джентълменът русофил

    10 3 Отговор
    Странно нещо сме ние мъжете. Този принц и той е изтрещял като наш Гришо. Само си помислете, колко по-млади и неземно красиви жени могат да имат и двамата, а всъщност са се спрели на две възрастни и никак красиви жени с излъчване на вещици. Не искам да звуча по този начин, но само погледнете фактите. Изглежда наистина любовта е сляпа.

    Коментиран от #5

  • 4 Джентълменът русофил

    6 2 Отговор
    Но като се замисля идеалът за красота е доста разтегливо и относително понятие, и избора на новата мис България, доказва това.

    Коментиран от #6

  • 5 мдааа

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "Джентълменът русофил":

    Жената е актриса явно е изиграла добре ролята на живота си и е баламосала всички !
    Доста си прав за това, което си написъл. Григорчо май го чака същата участ, както е тръгнало
  • 6 Кака Гинка

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Джентълменът русофил":

    Изборът на новата "миска"доказва друго,дето си го знаем отдавна и няма нищо общо с красотата и изобщо качествата на някой.Колкото до изборът на момчетата:една жена не е само красива външност,трябва да има и друго,за да пожелае някой да живее под един покрив с нея - същото важи и за мъжете.Разбира се,ако мислим правилно,а не меркантилно...
  • 7 гост

    2 5 Отговор
    Колко завиждате съветските тролове не е истина ... А такива жени ще гледате само на картинки през мизерните си безсмислени животи и ще лъскате бастуните ... Но какво да се прав всеки със съдбата си :)
  • 8 Джентълменът русофил

    2 1 Отговор
    Ама вижте, фактите са си факти. Вижте една Кейт Мидълтън е изтъкана от изящество, а тази е някаква полуафриканска простакела. Една Мария Шарапова, колко е мила, усмихната, колко е лъчезарна за сметка на тази Шрецингер, която има излъчване да не казвам на каква. Винаги ми е било любопитно, защо леките жени привличат като магнит свестните мъже и обратното.
Новини по държави: