29 Ноември, 2017 21:20 2 304 3

Тръмп затъна в нов скандал

  • доналд тръмп-
  • скандал-
  • twitter

Неговата страница в Twitter публикува антиислямски видеа

Акаунтът на американския президент Доналд Тръмп в „Туитър” публикува видеа с антиислямска насоченост, съобщи БТВ.

Клиповете са качени първоначално в профила на Джейда Франсен - член на британска крайнодясна група, а след това ретуитнати oт Тръмп.

Първият туит твърди, че показва мюсюлмански мигрант, който напада мъж на патерици.

Франсен съобщава също в туит възторга си, че президентът на САЩ е ретуитнал нейни клипове и заявява „Бог да благослови Америка”.

Партията „Великобритания Първа” е основана през 2011 г. от бивши членове на крайно дясната Британска национална партия (БНП).

Групата е известна в социалните медии с противоречиви постове за това, което те наричат "ислямизацията на Обединеното кралство".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нафарфорий

    13 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Акаунтът на американския президент Доналд Тръмп в „Туитър” публикува видеа с антиислямска насоченост, съобщи БТВ.

    Ма кво лошо има в това?
  • 2 Православен ХРИСТИЯНИН

    5 0 Отговор
    Нищо лошо няма в ТОВА адаи Боже до девето коляно да ходите всинца при фурера студена водичка да му носите и от там да не се върнете АМИН НИЩО ЛОШО НЯМА В ТОВА
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.