Last news in Fakti

29 Ноември, 2017 21:50 4 276 21

Русия: САЩ разпокъсват Сирия

  • сащ-
  • сирия-
  • русия

Обвинения за създаване на нови структура за управление в страната

Посланикът на Русия в ООН обвини водената от САЩ коалиция, че се опитва да разпокъса Сирия, съобщи „Ройтерс“.

Според Василий Небензя американските власти се опитват да утвърдят местни органи на управление. Той смята, че западните страни обсъждат мерки за възстановяването на сирийската икономика с новите структури, но не и със сирийското правителство.

„Така се правят стъпки за разпокъсването на страната“, заяви Небензя.

От САЩ не са коментирали твърденията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    37 10 Отговор
    ФАЩ са създали чевекоядците - ИДИЛ, с цел да си набарат цялата Сирия!!!
    Чалми и бради си имаха рекламни клипчета не по лоши от "Межзвезни войни".
    Сега, когато Русия ги размаза като плужеци, фащ са щадействали план Б - курдистан.

    Коментиран от #20

  • 2 Бесен Язовец

    26 9 Отговор
    Няма да ги огрее алчните от САЩ, нито едно петролно кладенче на тириторията на Сирия няма да им бъде на разположение а кюрдите ще бъдат задушени като пресни гъбки под пухлопака на Турция и сириските правителствени войски.
  • 3 Диди

    10 26 Отговор
    Американците няма да напуснат Сирия.Има ли глупави да мислят,че това ще стане,просто е наивно.

    Коментиран от #4, #10

  • 4 Бесен Язовец

    25 8 Отговор

    До коментар #3 от "Диди":

    Като не си ходят сами ще играе камшика и пак ще си ходят

    Коментиран от #6, #13

  • 5 Хасан

    4 13 Отговор
    Ако разделят Сирия ,ще има и протурска част с население три милиона,които са в Турция!
  • 6 empire strikes back

    18 6 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    Много си прав! Само дето в САЩ още не могат да го разберат, ама ще им стане ясно по трудния начин.
  • 7 стоян георгиев

    7 18 Отговор
    не се опитват да я разпокъсват ,а да свалят асад .запада не иска да дели сирия с иран или русия иска я цялата и ще я получи независимо от мераците на анкара,техеран и москва.пътя е еднопосочен в тази ситуация.

    Коментиран от #8

  • 8 Скорпион29

    14 6 Отговор

    До коментар #7 от "стоян георгиев":

    Ти не четеш ли новини? Запада никога не е бил на кавала в Сирия Дамаск не танцува по-фалшиви свирки! Дамаск е столица на Сирия а Сирия е БАШАР АСАД.А относно кюрдите САЩ могат да си ги натоварят в празните танкери и да си ги откарат в Калифорния!

    Коментиран от #9

  • 9 стоян георгиев

    7 18 Отговор

    До коментар #8 от "Скорпион29":

    ти да не си на събрание на бабите пред блока?башар асад е пътник,дори руснаците вече се чудят как да се разделят с него.след унищожаването на идил ще доиде ред на ал каида,а след това ще доиде време за въстановяване !!!!тва е непосилна задача за руснаците ,иранците и турците!!!!що е непосилна а скорпи?щото са некадърни в създаването!!!силата име в разрушението ,а и нямат парици.нямат излишни за сирия 300-400 млрд.долара.та ще се наложи да идва чичо сам и еврогеиците да го направят,само че те няма да искат докато асад е там.та тва е горе долу за да ме разбереш го написах все едно го обяснявам на олигофрен!

    Коментиран от #11, #12

  • 10 Барчо

    14 2 Отговор

    До коментар #3 от "Диди":

    Как се нарича политически, когато войска на една държава активно работи на територията на чужда държава без нейно съгласие и в разрез с нейните интереси???? Абстрахирай се, че визирам определена такава.
  • 11 Миро

    12 6 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    Вие обаче наистина пълни глупости пишете. Не защитавам Русия, но ако наистина смятате че нямат пари или че са способни само да разрушават , то бих ви посъветвал да се обърнете към психолог. Отидете поне веднъж до Русия да видите как живеят там , а след това коментирайте.

    Коментиран от #14, #21

  • 12 Трол

    9 5 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    Пак пишем глупости! И к'во викаш ти нашепва Козяк! 30 млрд. сирийски дълг към Русия им е опростен! Възстановяването на разрушенията не е разход Десо а печалба. Руски фирми ще строят а сирийците ще плащат с нефт. Защото той не е само на изток от Ефрат а и там нещата се мътят. Намери последното изказване на лидерите им там. Ако не можеш да го намериш ще ти го пусна, нали си ми дружка!

    Коментиран от #15

  • 13 Козлодуй 90

    4 5 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    Той камшика може и да играе обаче най важното е къде ще играе.

    Щото Асад , Иран и Русия там няма да карат влака ,а ще ядат въглищата.
  • 14 стоян георгиев

    2 9 Отговор

    До коментар #11 от "Миро":

    и как живеят в русия?тва е африка със сняг!!!огромна корупция,мизерия ,наркомания и пълна безпътица за 80% от населението.продължителност на живота при мъжете под 60 години,рекордиор по самоубииства ,убииства и наркомании на глава на населението.така живеят.тва са неща обявени не от мен за да ме обвиняваш ,а от руската статистика,цитирани са от андреи кончаловски в едно от публичните му интервюта.дано знаеш кои е тои!руснаците през целия си комунистически период и до сега нямат нищо съзидателно ,само разрушения.където идат е едно и също мизерия,купони ,глад.дали е куба ,българия или виетнам ситуацията е идентична.в сирия ще бъде както в източен ссср ,руините от воината ще си стоят десетки години ако не се намеси запада.

    Коментиран от #16

  • 15 стоян георгиев

    2 6 Отговор

    До коментар #12 от "Трол":

    я пак ли ти бе?и пак икономически анализ,като оня с банката на родшлд дето купила лукоил.демек руснаците щели да са на печалба след като загубили 30 млрд. като опростили дълга на асад :))))!само да те светна обаче 30 млрд са само част от дамаск като инфраструктура ,а за цяла сирия ще трябват горе долу кокото сега е руския външен дълг и русия ако тя ще въстановява ще трябва първо да ги даде ,а после да чака да си ги върне с нефт,дето вече е само половината на асад,а и ще има и друга екстра ако асад не падне казва се некупуване на сирииски нефт,при което цената на асадиския ще стане много ниска.като сложим и кпд то на руските фирми смеха ще стане много сериозен.но дори и да стане както казваш сирия да бъде въстановена инфраструктурно от русия ,тя пак няма бъдеще без икономическите субекти на свободния свят и без помирение на страните в конфликта,а сунитите няма как да бъдат помирени без падането на асад.та тва е положението ,но може да си пеете :напред масква и расссияяяя!все пак за тва ви се плаща.иначе за кюрдите и неразбориите със сащ писах преди два дни още,но те ще бъдат преодоляни.интереса на кюрди и нато е общ и няма как турция да го промени,дори и да излезе от нато.

    Коментиран от #17

  • 16 Миро

    8 1 Отговор

    До коментар #14 от "стоян георгиев":

    Аз за разлика от Вас не вярвам на това че нам кой бил казал или инфо от предавания по статистики. Ходя по работа там всяка година по 2 пъти и със 100% сигурност ще ви кажа моите наблюдения и на колегите ми. 80% от руските семейства ходят по 3 пъти на година на море ( малдиви сейшели куба Барбадос...) 1 път на 3 годи същите тези 80 % от населението си купуват чисто гови коли и продват старите си на трейд ин. В Русия има хора които злоупотребяват с алкохол ама наркоманите са може би сам 1 % от цялото население ( в България са 4 пъти повече. Дори познавам такива) Там наркотиците не са така распространени както при нас.
    С общи думи руснаците си живеят живота без кредити за разлмка от нас а с депозити. Ако смятате че греша отидете в Русия поне за 10 тина дена и сами ще си видите всичко.... И като казвах 80% не е само Москва или Петербург а във всеки град живеят така ( селата не ги броя)

    Коментиран от #19

  • 17 Трол

    5 2 Отговор

    До коментар #15 от "стоян георгиев":

    Шшш, шушооо, я по-кротко, мило и вежливо с мен! И на вие! От уважение пред по-умния!
  • 18 СССР

    1 1 Отговор
    ТОЗИ МИРО НАИСТИНА Е ЛУД ИЛИ РУСКИ ТРОЛ НА ПЛЕЩИ ГЛУПОСТИ ЗА РУСНАЦИТЕ. МНОГО МАЛКО ОТ ТЯХ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ПОЧИВКА В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ТУРЦИЯ. ИЗВЪН ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ И ОСОБЕНО В СЕЛАТА ЖИВОТЪТ Е КАТО В 19 ВЕК !
  • 19 стоян георгиев

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Миро":

    миро ти си лъжец.нали прочете!!!!Л Ъ Ж Е Ц!80% от руснаците са 125 милиона човека.покажи ми как 128 милиона могат да ходят на малдивите по три пъти в годината!!!тва дори луд няма да го твърди!та въпросните 124 млн.човека биха купували годишно около 40 млн.нови коли ,което също е смехотворно предвид статистиката .и от къде знаеш че наркоманите там са един 1% а тук 4?статистиката говори друго.зависимите от хероин на глава от населението в русия са на едно от първите места.иначе живеещите добре и без кредити руснаци не ги са виждали в самата русия щото самите руснаци твърдят обратното.та я провери колко са общо туристите на куба барбадос и т.н. дето ги изброи и колко нови коли се продават в русия годишно.тва лесно ще го наериш.лесно ще намериш и колко е средната заплата в русия с която си купуват руснаците всяка година нова коа смяххх!за хероина в русия eto ti statiq i predi da mi se penqvish vizh koi e dal mnenie za samata statiq:https://news.bg/world/rusiya-nay-golemiyat-konsumator-na-heroin-v-sveta.html
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания