30 Ноември, 2017 10:20 4 197 26

Мюсюлманите в Европа ще се утроят

  • европа-
  • население-
  • мюсюлмани

Това ще стане до 2050 г.

Мюсюлманското население в някои европейски държави ще се утрои до 2050 г. Това показват данните на базирания във Вашингтон изследователски център „Пю“, съобщи „Гардиън“.

Очаква се мюсюлманското население в Германия да стигне от 6.1% до 19.7% през 2050 г. Дори Европа да затвори границите си, мюсюлманското население ще продължи да нараства, заради възрастовия си профил и по-високата раждаемост.

През 2016 г, мюсюлманите съставят 4.9% от населението в Европа или 25.8 млн. души в 30 страни. При сценарий с нулев имигрантски наплив се очаква повишаване на мюсюлманското население до 7.4%.

При среден миграционен сценарий, Швеция ще стане страната с най-голямо мюсюлманско население в Европа. То ще достигне до 20.5%. Дялът във Великобритания ще скочи от 6.3% до 16.7%. Във Франция мюсюлманското население може да достигне 11.4%.

Ако големият имиграционен поток продължи, мюсюлманите в Швеция ще достигнат 30%, а във Финландия 15%.

В същото време, докато броят на мюсюлманите нараства, този на другите етнически общности ще намалява.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фмймгйцгймгймгйцт

    24 7 Отговор
    ХА ХА ХА ....ДО 10 ГОДИНИ ПРОЦЕНТА НА НЕГРИТЕ В САЩ. ...ЩЕ СТАНЕ 70 %

    Коментиран от #5

  • 2 Kcaniba

    29 1 Отговор
    Хихихи
    Русия е виновна!!!
  • 3 бббббб

    35 3 Отговор
    В основата на това е САЩ.Не искат самостоятелна и единна Европа.Мюсюлманското население лесно се манипулира и е удобно за терористични актове.Разбиват се икономиките на държавите и се създават условия за пазар на оръжие,който САЩ контролират. Използвайки уж борбата с тероризма се нанасят с военно присъствие трайно и постепенно в Европа.Завладявайки и подчинявайки финансово Европа и правителствата на държавите в интерес на Америка.
  • 4 толерастията е вредна

    49 1 Отговор
    Като микро модел може да се види циганизацията на България ! За има няма две деситилетия леко и неусетно циганите се размножиха и превзеха села, градове и общини и продължават. Интеграция на практика 0 ! Същото, ще се случи и случва с Европа.
    Трагичното в случая е че векове наред дедите на европейците са се борили, воювали и умирали за да запазаят тзи земи за децата си и далеч от арабски, турски и пр. мюсюлмански инвазии, а техните внуци толерастчета без война подаряват и се предават !??
    Толерастията не е вредна тя е пагубна !

    Коментиран от #7

  • 5 Morgoth

    11 4 Отговор

    До коментар #1 от "фмймгйцгймгймгйцт":

    От сегашните 12%? Тия 10 години белите какво ще правят? Ще се боядисват черни ли?
  • 6 Morgoth

    18 2 Отговор
    Европа, уплашена от ВСВ се хвърли в другата крайност и толерантността се превърна в толерастия. Но също така Европа се нуждае от постоянен приток на свежа и млада работна ръка за да поддържа стандарта си. А еманципацията на жената и краиерното и развитие са несъвместими с отглеждането на 5 деца.
    Какво ще стане оттук нататък? Мюсюлмани ще има, те или ще се осъвременят и ще станат част от обществото или след време отново ще се стигне до война, при това докарана именно от мерките за избягването и.
  • 7 Хасан

    23 3 Отговор

    До коментар #4 от "толерастията е вредна":

    Ами дългите войни в Близкия изток,глада в Африка ,тероризма ,икономическата разруха на Източна Еврооа ..всичко това кара хоратата да напуснат родните си места и да търсят препитание в Западна Европа...Добре че България е по гладна от Африка и Близкия изток и засега не искат да се заселват тука...

    Коментиран от #11

  • 8 Амлет

    17 1 Отговор
    Пак ще се получи някакъв баланс.При близо 20% мюслита
    в Германия-това означава нулев икономически растеж и
    респективно от водеща политическа сила,ще паднат до
    нашето ниво и е много възможно разпад на ЕС и взимане
    на връх от сили свързани с Русия.
    Нещо гнило има в немската държава!

    Коментиран от #9

  • 9 Хасан

    6 14 Отговор

    До коментар #8 от "Амлет":

    А Русия ще бъде превзета от китайците..тихомълком..икономически..сергии,пазари,магазини..ще почнат с малкия бизнес...
  • 10 georgi

    14 1 Отговор
    Изглежда те си плетат кощницата правилно- а продажните християни за пари продават и вярата си.
  • 11 толерастията е вредна

    32 2 Отговор

    До коментар #7 от "Хасан":

    Чакай, чакай, какво общо има Източна Европа с навлеците от третия свят ??? Тази паплач, която се е запътила, към Европейския континент не разбрах, кой и е длъжен да я храни, отглежда и търпи ниската култура и безобразия. Ако бяха толкова читави, защо не си подредиха собствените държави ? Да си изградят демокрации да се борят за правата си и т.н. Европа е платила за тези неща с кръвта си, а някаква пасмина решила, че и се полагапо право и наготово !?!? Не стига това ми идвайки тук иска да наложи верската си войнствена доктрина , примитивен начинна живот и култура !!! Имат си държави и огромни природни богатства да се борят за тях. И не ми обяснявай, че заоадните държави ги били "експлоатирали" при положение, че богатствата им се държат от емири, шейхове, диктатори и т.н. ми от тях да си търсят благата и правата ! Да се образоват да си третират жените, като хора и т.н. и т.н.
    В момента това не са нищо повече от едни марокански скакалци, които опусушават всичко от там където са се родили, минали и стигнали !

    Коментиран от #12

  • 12 Хасан

    9 11 Отговор

    До коментар #11 от "толерастията е вредна":

    Българи,поляци,украинци,румънци са също икономически бежанци...селата и по малките градове опустяха..в Сирия има война и хоратата бягат ,от България защо?немотия,бедност
  • 13 Хасан

    7 10 Отговор
    Българи,поляци,украинци,румънци са също икономически бежанци...селата и по малките градове опустяха..в Сирия има война и хоратата бягат ,от България защо?немотия,бедност
  • 14 Име (като гост)

    15 0 Отговор
    Мда. Ще ми се тогава германката, дето ни обяви за задника на Европа да е жива още.
  • 15 Хасан

    10 2 Отговор
    За олигархията няма значение дали продуктивната единица ,работника дали е немец,дали е турчин или българин...важното да има производителност...същото е са потребителя...за Хайнекен арабин който се налива с бира е добре дошъл от немеца трезвеник
  • 16 Plovdiv

    10 1 Отговор
    Тъпо е да се правят подобни прогнози... Кой можеше да допусне, преди само 10 години, че ЕС ще започне да се разпада?!...

    Коментиран от #17

  • 17 ЯТШ

    1 3 Отговор

    До коментар #16 от "Plovdiv":

    "" Кой можеше да допусне, преди само 10 години, че ЕС ще започне да се разпада?!..." - ми то и сега никой не допуска.
    Дори и руските тролчета с чугунени тикви не допускат, а само си мечтаят това да стане, че да дойде малък лилиПут и да го порещнат с хляб и сол :)
  • 18 Лост

    10 0 Отговор
    Мдаааа, мюсюлманите яко еГът, по 5-6 деца и повече! Тук само гейове, лесбийки и двуполови бракове. Неминуемо е.
  • 19 незнайко

    15 1 Отговор
    Въпрос с повишена трудост ? Какво са измислили мюсюлманите ? Няма данни за велики умове ! Паразити живеещи на гърба на "умните" нации! Най показателния пример е нашето робство 500 години през което не сме мръднали кой знае колко !!! СЕГА ДА МУ МИСЛИ ЕВРОПА !!!
  • 20 Севар

    8 0 Отговор
    Ами да ги скопяват !
  • 21 Лост

    7 0 Отговор
    Споко нека се множат после с 2-3 ракети целия им 30 годишен "труд" ще замине много бързо. Тая планета ще се владее от разума и технологиите и те по никакъв начин не присъстват в мюсюлманските традиции. Щом една раса стане слаба(мозъчно, финансово, здравословно, липса на армия) тя бива овладяна от друга раса. За сега единствената раса имаща технологията и бройката да е нов господар на Света е жълтата. Мюсюлманите са утайката на сегашния и ще са утайката на бъдещия свят, защото самия им мироглед към света е грешен, отделно чисто биологично и генетично арабина е тъпо и адски мързеливо копче и където се е настанил исляма времето е спряло в 1500-та година.
  • 22 Егати

    1 0 Отговор
    Там където има свине от идил-миндил,трева не расте...
  • 23 Фалшиви новини

    1 0 Отговор
    Четох че в Германия търсят 4000 машинисти за влакове ,ето ги, тука са кадри,по покана на Шмеркелита, ползвайте ги този капацитет.В САЩ на 11.09 .успяха да яхнат самолети,тук ще е по-лесно , газ до дупка,бомби и айде --алахакбарбарабар.
  • 24 херо ин

    1 0 Отговор
    тези от снимките ,като хлебарки се размножават, и цял живот на соц.помощи.Как Америка за толкова години не успя да направи хубав материал от тези насекоми...
  • 25 доктор мутров

    2 0 Отговор
    Колкото по на юг ,толкова по тъпи и мързеливи хора,просто и ясно,явно високите температури слагат своя отпечатък върху индивида.Вижте Азия и Африка,не се налага да се прилагаш усилие да откъснеш един банан или да пасеш овце, няма лошо, но то не предполага някакво усилие или напредък,не им се налага,няма лошо,най много да се молят по пет пъти на ден ,толкова им стига акъла.Само помислете 5 пъти на ден..кога ли учат и трудят...
  • 26 Да,ама....

    2 0 Отговор
    ...пък източна Европа ще си остане бяла и християнска