Last news in Fakti

3 Декември, 2017 20:57 1 160 1

Тръмп: Репутацията на ФБР е най-лошата в историята

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • репутация-
  • фбр-
  • разследване

Президентът обеща да върне репутацията на ФБР

Тръмп: Репутацията на ФБР е най-лошата в историята - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският президент Доналд Тръмп предприе яростна офанзива срещу Федералното бюро за разследване. Той заяви, че репутацията на ФБР е най-лошата в историята, съобщи „Скай нюз“.

Държавният глава каза, че агенцията се нуждае от драстична промяна. В серия от публикации в Туитър Тръмп все пак посочи, че неговата администрация ще върне ФБР „до величието“.

Президентът отрече да е искал от ФБР да прекрати разследването срещу бившия му съветник по националната сигурност Майкъл Флин, който се призна за виновен, че е лъгал в аферата за руска намеса в американските избори през 2016 година.

Тогава републиканецът победи кандидатката на демократите Хилъри Клинтън, но бе обвинен за връзки с Кремъл. „Никога не съм искал от Джеймс Коми (бившият директор на ФБР) да спре разследването срещу Флин. Още фалшиви новини за още една лъжа на Коми“, написа Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kaniba

    0 0 Отговор
    Политкоректната
    тишинааааа
    Козяк
    Луна
    Ла.на