Last news in Fakti

5 Декември, 2017 09:40 2 412 17

Русия иска сътрудничество със САЩ

  • русия-
  • сътрудничество-
  • сащ

Москва иска създаването на обща група за киберсигурност

Русия е готова да си сътрудничи със САЩ за създаването на работна група за киберсигурност, съобщи ТАСС.

Това беше обявено от руския посланик в САЩ Анатолий Антонов. Групата ще работи и за изясняването на обвиненията за руска намеса в американските избори през 2016 г.

„Искам да обявя нашата готовност за създаването на обща работна група за кибресигурност. Така нашите експерти ще могат да обсъждат всички важни въпроси. Ще можем да определим обвиненията за вмешателство и дали е имало такова. Не бива да допускаме някой да се меси в нашите отношения. Трябва да се грижим за вътрешните и външните отношения между САЩ и Русия“, заяви Антонов.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отхвърли обвиненията за руска намеса. Все още обаче тече разследване по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    12 22 Отговор
    Империята на злото и лъжата иска сътрудничество ха-ха-ха! Наглост безгранична....

    Коментиран от #5, #16

  • 2 Бесен Язовец

    10 17 Отговор
    Ушанкити клекнха на краварити !
  • 3 майтапчия

    13 3 Отговор
    Някой се бъзика с хамериканците!
  • 4 жюцкюцгйцгйцгйцгйцкйцко

    6 5 Отговор
    НЕ МОЖЕ РУСИЯ ...ДА ИСКА СЪТРУДНИЧЕСТВО С ХАКЕРИТЕ НА РОТШИЛД И РОКФЕЛЕР. ....КОИТО СВАЛИХА В НОКАУТ ....ХИЛАРИ. ....
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Kcaniba

    4 5 Отговор

    До коментар #5 от "бай той":

    Новите опорни точки! ха-ха-ха !!!

    Коментиран от #9

  • 7 Барчо

    8 3 Отговор
    Такова предложение беше отправяно от Русия към САЩ много отдавна за смесена комисия, която да разследва международния кибер тероризъм, включително и твърденията за намесата в изборите. Естествено те и тогава отказаха. Това е същото като у нас. Ако имаш проблем с електричеството си се оплакваш на съответната електрокомпания, която ти отговаря, че всичко е наред и нещата продължават. Дори да отидеш в "защита на потребителя" те там нямат специалисти и пишат същото запитване към компанията, която дава същия дежурен отговор, който "защитниците" ти препращат и нещата са вече до тук. Пиша този пример, защото имах точно такъв случай. Организирано се жалвахме 820 човека с петиция. И до този момент нищо не е направено по случая.
    Та то е ясно. Щом комисията е само американска, ще се разглеждат тези аспекти от случката, които са в тяхна полза, а тези които не са в тяхна полза ще се премълчават удобно и извода ще е ясен. Щом комисията е само руска ще бъде същото в руска полза. По тази причина такива комисии ако са от една страна са опорочени предварително.

    Коментиран от #8

  • 8 Барчо

    9 4 Отговор

    До коментар #7 от "Барчо":

    Кравофила дето ми е писал минусчето с това доказва, че две плюс две не прави четири, а колкото му кажат господарите. Драснал ми е минусчето без да чете какво съм написал само защото знае че съм на страната на правото, а не на краварите или руснаците.
  • 9 гост

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "Kcaniba":

    Опорни точки получават хора като теб, без мисли и разсъждения. Такива, които дори не могат да измислят собствен ник, с които да отстояват мнението си, а крадат на опонентите си.
    Опорките са в разрез и неефективни срещу нормалното логично мислене, нали? Непосилен си срещу мислещите и си смешен в техните очи.

    Напъвай се! Най-много да се ... знаеш какво. ;)

    + за #5.
  • 10 Барчо

    7 3 Отговор

    До коментар #5 от "бай той":

    Пак ще го повторя за тъпанарите от прериите. Перчема е избран с няколко милиона по-малко гласове, отколкото Клинтъница. Те са единствената "демократична" държава на която президента може да бъде избран от малцинството и този случай е точно такъв. Ако действително руснаците са манипулирали изборите, то той щеше да бъде избран от мнозинството, а не от малцинството.

    Коментиран от #11

  • 11 стоян георгиев

    2 6 Отговор

    До коментар #10 от "Барчо":

    и ква е логиката че не разбрах?тва че за клинтън гласували повече означава че на тръмп не са му помогнали руснаците:))????всъщност обаче не е дори дали руснаците са помогнали на тръмп ,а защо тръмп е поискал тази помощ и защо са деиствали заедно?тва е въпроса които ще вкара бая хора в затвора.процеса почна колкото и тръмп да се опитва да го прекрати уволняваики шефове на фбр и подлагаики под натиск прокурори.
  • 12 Русчуклия

    4 3 Отговор
    Става нещо и то много сериозно! Играта много силно загрубя, въпреки че и до сега си беше груба. Не знам кой какво иска но започна реална война в космоса. Вчера премиерът Медведев събра екстренно най-близките си хора и се реши каква ще бъде реакцията на Роскосмос и военно-космическитее сили. Официално причината на съвещанието беше падането на космически товарен кораб Союз 2.1б, който е извеждал 19 на брой спътника на околоземната орбита. Пак по официални данни на Роскосмос, причината е, че на третият етап от полета кораба рязко променил траекторията си и е "загубил ориентация", в последствие на което е паднал в северната част на Атлантическия океан.
    Явно има намеса, която е "помогнала" за загубата на ориентация. Ако причината беше техническа, това щеше да е главоболие на ниво Роскосмос, а не на правителствено ниво. Още повече, че Русия изстрелва по около трийсетина космически кораба на година и е безспорно с най-голям опит в света.

    Коментиран от #13, #14

  • 13 Kcaniba

    4 10 Отговор

    До коментар #12 от "Русчуклия":

    То цялата власт в Русия е загубила ориентация,така ,че това не е новина!

    Коментиран от #17

  • 14 Кики

    3 6 Отговор

    До коментар #12 от "Русчуклия":

    Само компанията на Илон Мъск,е изстреляла и приземила повече ракети отколкото Русия.....Ами сега, опорните точки издишат сериозно.....
  • 15 Червен интернационал

    4 1 Отговор
    Русия и САЩ винаги са били в добри отношения и приятелски настроени,поради факта,че и двете държави се командват от ЧЕРВЕНИЯ ЕВРЕЙСКИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ !
  • 16 Kaniba

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    серьоха - трола на империята на злото, днес е на троен надник!!!
    Трола е на колене!!!!
  • 17 Kaniba

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Kcaniba":

    Козяшки, отдавна е изгубил ориентацията!!!
    Хоххохохо