Тема: Украйна

6 Декември, 2017 23:30 1 635 5

Хората на Саакашвили искат кръв

  • украйна-
  • михаил саакашвили-
  • петро порошенко

Петро Порошенко шокиран от последните сблъсъци в Киев

Сподвижниците на Михаил Саакашвили са компания, жадуваща за кръв. Това заяви украинският президент Петро Порошенко, цитиран от ТАСС.

През вчерашния ден в Киев избухнаха серия от сблъсъци с полицията, след като властите се опитаха арестуват бившия грузински президент.

„Мислех, че е трудно да се изненадам, но това, което видях ме шокира. Ние отхвърляме тази финансирана от Москва кампания. Президентът и правителството уважават правото на гражданите на мирен протест, за разлика от тези хора, които жадуват за кръв и силови действия“, заяви Порошенко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЯКОЙ СИ

    7 0 Отговор
    ВСИЧКИ СА ЗА ТРЕПАНЕ......
    ВЗЕМИ ПОРОШЕНКО УДРЯЙ СААКАШВИЛИ...
    И ОБРАТНОТО....
  • 2 Ттттттттттт

    8 1 Отговор
    Хаааха на тоя тупан пак Москва му е виновна....
  • 3 ОБИЧАМ ДЕМОКРАЦИЯТА

    5 1 Отговор
    КЪДЕ Е НУЛАНД С ПЕЛЬМЕНИТЕ, КО СТАНА С ЕД, НАТО ? ПРЕЛЪСТЕНА И ИЗОСТАВЕНА. ХА КАТО СИ СМЕНЯ МАСЛОТО, ДА ТИ П.КАМ В КАНАЛА.
  • 4 Kcaniba

    8 1 Отговор
    Котато раздтряхте над сто човека на майданя със снайпери и изгорихтедесетки държавни длужители от "Беркут" безкръвно е била нали!!!
    Хвани единия - удри другия, все бандюги, мафиоти и кръвожадни убийци!!!
  • 5 Тодик

    4 0 Отговор
    Не напомня ли на нашия манталитет България е винаги добре при умен самодържец Цар,Хан и не знам още какво тези продажни Прабългари останали на тези ширини на днешна украйна им е даден шанс да се въдят и резултата е 50 милиона народ докато при нас войни за щяло нещяло затворили пазара в Одрин давай вдигай народа на война но по онова време явно управника е с главата добре всяка следваща рат идва след около 20 години когато се възстановява мъжкия генофонд та на темата колко време трябва на парите да възстановят своя генофонд способни да воюват мъже 10000 избити в АТО 4 милиона на работа в Русия 1.5 милиона в Полша и без представа колко в ЕС
Новини по държави: