Last news in Fakti

6 Декември, 2017 19:20 3 239 20

Десислава Радева по жилетка на среща във Франция

  • румен радев-
  • десислава радева-
  • франция

Първата дама на прием в Париж

Съпругата на президента Румен Радев - Десислава, за първи път се появи на кадър до съпруга си по време на визитата му във Франция, пише Дир.бг.

Това е първата снимка на президентшата от началото на посещението, която бе публикувана в официалния профил на президента във Фейсбук.

На срещата на Радев с кралски особи, сенатори и висши управленци, той е придружен от съпругата си, която се отличава с крайно неуместен външен вид.

Всички мъже са с костюми и вратовръзки, а дамите, сред които е бившият президент на ЮНЕСКО - Ирина Бокова, изглеждат далеч по-елегантни в семпли рокли до коляното и перлени бижута.

На този фон Радева изглежда твърде ежедневно в сива жилетка с остро деколте и фина плетка, черен панталон и ботуши.

Досега тя не участваше в срещите му, тъй като при неофициално посещение това не се изисква по протокол, и нямаше кадри с нея.

Разбра се обаче, че Радева е била поканена от първата дама на Франция Брижит Макрон на разходка с корабче по Сена и да разгледат други забележителности на столицата. Двете се запознаха при посещението на президента Еманюел Макрон в България през лятото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ощърбий

    19 21 Отговор
    Тъкмо си мислех, че фъркатия и жена му не са се изложили поне този път...
  • 2 OMG WTF

    26 15 Отговор
    Чудя се кое е по-зле - жена ти да не те придружава на официални визити (и следователно да не те излага) както беше при Плевнята, или да е проста селска тетка както е сега при фатмака? Някой червен трол може ли да ни обясни?

    Коментиран от #8

  • 3 OMG WTF

    16 17 Отговор
    Имам и още един въпрос към червените тролове - Плевнята постоянно го плюехте, че жена му никога не е до него, а за другаря ви и бащицата ви каПутин и жена му тип чудовището от Лох Нес (всички са чували за него, но никой не го е виждал) никога и дума не продумвате. Защо? Ще е добре ако вместо анонимни минуси получа отговори. :)

    Коментиран от #5

  • 4 любопитен

    19 1 Отговор
    А второто бабе от ляво на дясно не е ли също с жилетка?
  • 5 падналия ангел

    12 10 Отговор

    До коментар #3 от "OMG WTF":

    Путин се разведе и сега живее с една бивша балерина ако не се лъжа. Чудовището от Лох Нес си го дръж у вас! И темата не е нито за джуджета, нито за чехльо, дори не е за чудовището с което спиш.

    Коментиран от #6, #7

  • 6 шлемник байкалскии

    10 9 Отговор

    До коментар #5 от "падналия ангел":

    Я с балерина я с балетист !!?
  • 7 OMG WTF

    5 10 Отговор

    До коментар #5 от "падналия ангел":

    И тая балерина е като чудовището от Лох Нес... :)
  • 8 стоян георгиев

    9 12 Отговор

    До коментар #2 от "OMG WTF":

    поредния смях с фатмака и шефката му!
  • 9 герберастията е повсеместна

    17 5 Отговор
    Чета коментарите и доста съм озадачен, колко много герберастите се вълнуват от женски дрехи !?!? Но това явно е характерно за всички "асти" !
    И някакси не ви се получава с присмеха към президента, човека отиде и покара самолет, а вашия шеф Боко, какво може ????.... да бие и пребива една дузпа десет пъти докато вратарчето му пусне ;)))
  • 10 Бесен Язовец

    10 6 Отговор
    Първо там има само една дама и тя е на Радев жена му и второ вс.са на възраст освен нашите +70 и едвали на някой му пука кой с какво е вс.пак не са крали семейство Радеви за да ходят загърнти с червени покривки Версаче за 50хил€!
  • 11 Диди

    5 7 Отговор
    На такива срещи нашата първа дама трябва да бъде подобава облечена,а не с жилетка.Тя би трябвало да знае как е протоколът (с какво да бъде облечена),за да не се случва това,което не трябва да бъде.Тя не само себе си изложи,но най вече и съпругът си.Това не трябва да се случва за в бъдеще. Иначе тя е симпатична,висока,стройна жена,на която доста дрехи ще стоят много добре.Можеби трябва да смени стайлиста си.

    Коментиран от #16

  • 12 шовинист

    5 3 Отговор
    Наше лошо няма и не може да има, защото си е наше. факти да избягват подобни инсинуации. Освен това, на снимката яиждам 2 Българки, 1 Българин и няколко транссексуални европеида.....
  • 13 шовинист до OMV FMA

    4 2 Отговор
    Тук се подвизава някакъв европеид с ник OMG,...фа. к май ессс....йессс. Най вероятно това е пореден комплексен дивидуум жиивеещ в дуп. ка в лондиниум или блийдс. Само такква пишат такива неща....особено когато осъзнаят, че са си пропилели живота изод западзе :)
  • 14 vinkelo

    0 1 Отговор
    Много добре изглежда. Както винаги. хихи
  • 15 Ения

    7 3 Отговор
    Еша ни няма по злоба и простотия.
  • 16 АНОНИМЕН

    3 3 Отговор

    До коментар #11 от "Диди":

    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВА....
  • 17 СссереМ

    9 4 Отговор
    На следващия прием ще е с престилка,пеньоар,галоши и кофа с ярма.
  • 18 Сашо

    4 3 Отговор
    Още може -другия път по анцуг и с ролки на главата
  • 19 шовинист

    2 2 Отговор
    Тук пак се появиха хра .чко хвърлячите.... Каквото и да се има за България, те, някак служебно и задължително го потапят в помия .... и в собствената си простотия. Всички, който не са наведени към "запада" за тях е сеуяни, комундели, рубладжии и путинисти. Неслучайно се пише, че няколко фондации плащат за да се лее колкото се може повече мръсотия в коментарите....
  • 20 Реалист

    1 3 Отговор
    Това с ботушите и жилетката кърти зъбите -" Ей ма на, ей сига слязох от коня...." На селянката гражданство можеш да дадеш, но гражданка не можеш да направиш. Също като парвенюто тодор живков
Новини по държави: