Last news in Fakti

7 Декември, 2017 07:59 1 435 4

Отхвърлиха опита за импийчмънт срещу Тръмп

  • доналд тръмп-
  • конгрес-
  • сащ

Президентът на САЩ получи подкрепата на републиканците

Долната камара на американския Конгрес отхвърли резолюцията, даваща старт на процедура по импийчмънт срещу президента Доналд Тръмп, съобщи Voice of America.

Процедурата беше внесена от конгресмена - демократ Ал Грийн. Тя беше отхвърлена с 364 глава против и 58 за. Грийн подкрепи резолюцията с обяснение, че Тръмп внася разделение в САЩ.

Нито един от конгресмените на републиканците не подкрепи резолюцията. Републиканците имат сериозно мнозинство в камарата. Самите лидери на демократите бяха против резолюцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    3 13 Отговор
    Жалко за Америка! Щяха да си изберат по-достоен! Пропуснат шанс!

    Коментиран от #2

  • 2 Нено

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "Пеньо":

    Ти с американско гражданство ли си? Гласувал ли си на президентските избори? Ако отговорът на въпросите е НЕ, откъде накъде си тръгнал да даваш оценка за чужди президенти и чужди държави и то в началото на мандата им ? Имам мои приятели българи с двойно гражданство в щатите и те са си много доволни от Тръмп.

    Коментиран от #3

  • 3 Чичи

    2 8 Отговор

    До коментар #2 от "Нено":

    И от кво са доволни?че иска да изгони емигрантите ли?или да спре зелената карта?може би клоуна им е подарил етаж от небостъргача си?
  • 4 Русчуклия

    2 1 Отговор
    Защо ли се замислям върху това, че има връзка между резолюцията за импийчмънт, превръщането на Свещеният за три религии град в столица на едната от религиите и отхвърлянето на "опита" за импийчмънт?!?!!....
    Интересна хронология..