1 198 1

Готвят преврат на Тереза Мей

Недоволство от политиката на британския премиер в Консервативната партия

Росен Стойчев

Според източници на медията, настроенията са основно сред младите членове на Консервативната партия. Те са се обединили около министъра по въпросите за излизането на страната от ЕС – Дейвид Дейвис.

Те не са доволни от неуспехите на Мей в преговорите за Brexit. Вече е имало събрания по въпроса, организирани от бившия главен съветник Андрю Мичъл.

Том Тъгендхат и Джеймс Клевърли, които са присъствали на срещите, са готвени за бъдещи партийни лидери. Според някои източници Дейвис е готвен за следващ премиер.

Много депутати са недоволни от възможността страната да остане обвързана с европейските регулации и след излизането си от ЕС. Според тях вече има много страни, които са готови да подпишат търговски споразумения с Великобритания.

Великобритания


Още по темата

 • Осуетиха покушение срещу Тереза Мей

  Осуетиха покушение срещу Тереза Мей

  Британският министър-председател Тереза Мей е била мишена на терористите, но службите са успели да осуетят атентата, съобщи „Скай нюз“, ...
  6.12.2017
  1 415
  11
 • ЕС за Брекзит: Шоуто сега е в Лондон

  ЕС за Брекзит: Шоуто сега е в Лондон

  Европейската комисия смята, че пречка за постигането на пробива на преговорите се оказа изявление на северноирландската Демократична юнионистка ...
  5.12.2017
  1 273
  0
 • ЕС и Великобритания не се разбраха

  ЕС и Великобритания не се разбраха

  ЕС и Великобритания не успяха да постигнат споразумение за излизането на страната от Съюза, съобщи Би Би Си. Това обяви председателят на ЕК Жан ...
  4.12.2017
  1 461
  5

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Али Раза
  Отговор
  1 09:43  07.12.17
  Да я махат, то е видно, че не става за тая работа. То втора Тачър не се е родила за да я намерят, ама тази е провал за поста.

Напиши коментар:


Публикувай