9 Декември, 2017 09:00 3 526 21

Палестинска ракета е ударила израелския град Сдерот (ВИДЕО)

  • израел-
  • газа

Палестински източници съобщават за поне дузина ранени

Палестинска ракета е ударила израелския град Сдерот (ВИДЕО) - 1

Ракета, изстреляна от ивицата Газа, е ударила снощи израелския град Сдерот, съобщи израелската армия.

Само за ден Израел беше обстрелян с три ракети, изстреляни от палестинските територии.

Ескалацията на насилие се наблюдава, след като в сряда президентът на САЩ Доналд Тръмп реши да признае Ерусалим за столица на Израел.

В отговор израелски самолети бомбардираха лагер за военно обучение и склад за боеприпаси на ислямисткото движение Хамас в ивицата Газа.

Палестински източници съобщават за поне дузина ранени. При сблъсъци с израелската полиция са загинали двама палестинци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А стига бе

    28 15 Отговор
    Опааа..и какво стана със прехваленият "железен купул" на евреите,който е по американска технология??? Къде им отиде ПВО контингента след като допотопна и стара ракета го преминава...?

    Коментиран от #3

  • 2 1234

    14 14 Отговор
    Следва размазване на ивицата Газа, за кой ли път...
  • 3 годжи

    21 4 Отговор

    До коментар #1 от "А стига бе":

    Железния купол не е по американска технология, а е израелски.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бат Саше

    30 13 Отговор
    Путин трябва да им даде по-засвета ракети, че ми се повръща вече от гадните самозабравили се чифути. И ми е жал за САЩ. Язък, чв са толкова огромна и мощна държава, а всъщност не са нищо повече от еврейски слуги и чрез тях чифутите издевателстват над целия свят. Но и това ще свърши!!!

    Коментиран от #17

  • 6 Българин

    14 24 Отговор
    Йерусалим е еврейски също както София и Велико Търново са български. Няма две мнения по въпроса.

    Коментиран от #12, #18

  • 7 некойси

    23 10 Отговор
    Това са само безобидни ракетки правени в домашни условия.
    Някой трябва да ги въоръжи, така както американците въоръжаваха многобройните фракции в Сирия и ще гледаме серир с купола.
  • 8 Гост

    9 5 Отговор
    Що не вземат да забранят новините, които са страшно вредни за здравето на човек и причиняват душевна болка, депресия, нерви, параноя, смърт, размирици, войни и всичко най-лошо на света, а ми забраняват и ми слагат акциз на цигарите, за които няма нито едно истинско доказателство че вредят на човека?

    Коментиран от #10

  • 9 Сега

    22 3 Отговор
    Ако признаят и Крим за руски, изцяло ще повярвам в евроатлантическите ценности.
  • 10 Спрях цигарите

    10 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    След почти 35 годишен стаж преди 7 месеца и се усещам във всяко отношение много по добре и с повече енергия. Така, че със сигурност не са безопасни, надявам се никога да не ги пропуша пак.
  • 11 Uflaf

    5 6 Отговор
    В Сирия взе да загасва .Защо да не запалят в съседство. Пък и щатите помагат на Турция срещу обединяване на кюрди и евреи. Едно тъпо изречение на президент и трупове в другия край на света. Вместо да седнат и да кажат "майната му на оня какво си говори ,ние ще направим така..." ,то умните и мирни мсулмани са готови с горящи гуми, ножове,автомати та до ракети веднага да избиват хората.
  • 12 Хасан

    2 8 Отговор

    До коментар #6 от "Българин":

    Йерусалим български?!ти не можеш гориво за самолет да намериш та да идеш там....или пък самолет ...

    Коментиран от #14

  • 13 Хасан

    2 7 Отговор
    Йерусалим български?!ти не можеш гориво за самолет да намериш та да идеш там....или пък самолет ...
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Българин

    5 3 Отговор

    До коментар #15 от "Да да":

    защото са цивилизовани хора и до последно се надяват да разрешат проблема по мирен път, но уви - трудно е да си мирен когато насреща ти стоят фанатизирани амуджи.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ттков

    4 4 Отговор
    Всичкото е театър. Нарочно са пуснали няколко ракети, които нещо не са направили, но са повод чифутите да започнат масирани военни действия за прочистване на цели региони. Вече съвсем ясно се вижда кой действително управлява Кравария и кой управлява света. Това са ционистите и вече никой не може да го оспори. Всички беди и войни идват от чифутите. Факт! Така е още от средните векове, когато са въоръжавали и кредитирали и двете страни и са ги насъсквали да водят войни. Много хора са ги разрали и поради тази причина са най-мразената част от човечеството. Не случайно през годините са били гонени и никой не ги е искал. Имам приятели евреи и не всички сса лоши, но 10-те техни фамилии, които държат богатствата на света ще унищожат Земята. Чакат ни много войни и страдание. Вече са в заключителниьт етап да станат робовладелците на света, а човечеството да са им робите в буквален смисъл. Свободата и демокрацията с която ни излъгаха са сиренцето в капана...
  • 20 атакист в действие

    3 4 Отговор
    Май русофилите и комунягите сменихте политическата ''резба'' откакто любимият ви ''чичко Дони'' го ''опнаха на пангара'' отвсякъде...!!! Довчера и дума не давахте да се каже против него, а днес го плюете! Чакаме изявление и на Путин за случая и да ви видя как ептем ще се уплетете в слабохарактерните си мозъчета, като пилета в калчища...:):) хахахахах...:):)
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.