9 Декември, 2017 13:40 1 981 1

Потресаваща трагедия в Ливан

  • ливан-
  • пожар-
  • бежанци

7 деца загинаха при пожар в бежански лагер

Силен пожар обхвана бежански лагер в Ливан, съобщи Вашингтон Пост.

В пожара са загинали седем деца. Инцидентът е станала в ливанския град Газа. В Ливан живеят 1 млн. бежанци.

От Управлението на Върховния комисар на ООН „изразиха дълбоки съболезнования на семействата на загиналите и пострадалите в инцидента“.

ООН вече са започнали да координират действията си с Ливанските власти. Районът е обезопасен. На пострадалите вече се осигуряват подслон, медикаменти, одеяла и храна.

В момента се води разследване, за да се установи причината за пожара. Ливанските власти обявиха, че ще осигурят помощ за всички пострадали в инцидента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я изкарай Гано

    3 3 Отговор
    ООН????? ТРъмпчи.... ще гори, ще трещи. Тъпана докато не запали Света няма да се спре! Изгониха ги от Германия и Турция, дойдоха при нас и Румъния.