Last news in Fakti

12 Декември, 2017 08:12 1 375 5

Израел отговори на ракетен обстрел от ивицата Газа

  • ивица газа-
  • хамас-
  • израел-
  • ерусалим-
  • ракета

Няма данни за пострадали хора

Израел отговори на ракетен обстрел от ивицата Газа - 1
Снимки: БТА/АР

Израел отговори на ракетен обстрел от ивицата Газа. Няма данни за пострадали хора, предаде Reuters.

Израелската армия съобщи, че е ударила военни позиции на ислямисткото движение "Хамас" в Газа, след като ракета е била изстреляна от палестинската територия по южната част на еврейската държава.

Палестинци влизат в сблъсъци с израелските сили за сигурност на Западния бряг и по протежение на границата между Израел и ивицата Газа, откакто президентът на САЩ Доналд Тръмп призна Ерусалим за столица на Израел миналата седмица.

Израел отговори на ракетен обстрел от ивицата Газа

Най-малко четирима палестинци бяха убити, припомнят агенциите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    9 5 Отговор
    Палестинците винаги са били подстрекавани от арабските общности да се контрират с евреите. Палестинците не могат да правят нищо освен да стрелят по евреите с оръжия, давани им от арабските терористи. А да знаете как приплакват, че Израел ги отделя от своите територии. Стига сте плакали за арабите и проклинали евреите. Арабите са по-виновни. Не го ли доказаха с нахлуването си в Европа? Знаем ли нас какво ни чака от действията им?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 edin

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Да, да, миролюбивите евреи, къде се намърдаха в чуждо гнезденце и взеха да убиват, ама тия много ценят човешкия живот ши знаеш :D

    Наводниха Европа със орки, за да омешат расите и така да ги унищожат, държат медиите за да промиват мозъците ни, втълпяват на децата ни от малки, че е нормално да си хомосексуалисти, че трябва да се продаваш за пари, чрез анимационните филми - за да намалят раждаемостта на бялата раса и така постепенно да изчезне.

    И всичко това не е измислица, всичко това вече е доказано, както и планът "Инон" от 80 те, публикуван тогава от Световната ционистка организация и е приет от членовете на Института за ционистки стратегии в американската администрация...

    Спазван стриктно, до Сирия, там лошия Путин обърка плановете :D
  • 3 Хасан

    6 7 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Има евреин има прожлем,няма евреин няма проблем...Германия знае от опит
  • 4 вярващ

    3 2 Отговор
    Израелците се защитават! Не са като европейците които си напълниха държавите с араби и африканци.
  • 5 чичо

    1 0 Отговор
    Готово! Целта на САЩ е постигнаха!!! В Палестина отново се стреля-ще има търговия на пушкала!!!! А това, че избили няколко хиляди....Страничен ефект, както се вика!!!!