12 Декември, 2017 16:27 4 284 10

Момче, подигравано в училище, трогна милиони (ВИДЕО)

  • кийтън джоунс-
  • училище-
  • подигравки-
  • дете-
  • видео-
  • трогна-
  • селена гомес-
  • нос

Много звезди подкрепиха момчето

Американски ученик, който през сълзи разказва как е тормозен от свои съученици, трогна милиони хора по цял свят. Майката на Кийтън Джоунс публикува в социалните мрежи видео, в което момчето през сълзи разказва за униженията, които ежедневно преживява.

„Наричат ме „грозен”. Казват, че нямам приятели. По време на обяд ме заливат с мляко и ме замерят с шунка и хляб”, обяснява Кийтън, плачейки. Той споделя, че не е единственият, който търпи подигравки в училището, съобщи Нова телевизия.

„Питам просто от любопитство – защо ни тормозят? Какъв е смисълът? Защо им доставя удоволствие да се държат лошо с невинни хора. Различните не са виновни, че са такива. Ако някой се забавлява на ваш гръб, бъдете силни”, казва Кийтън във видеото. Майка му заснела трогателната изповед в деня, когато детето я помолило да го вземе по-рано от училище, защото се страхувал да обядва в столовата.

След публикуването на видеото момчето получи неочаквана подкрепа от холивудски звезди, някои от най-известните певци и спортисти, както и на стотици хиляди потребители в социалните мрежи. Селена Гомес се разплака във видеообръщение към Кийтън, в което го нарича „смел”, защото е намерил сили да премине през трудностите.

„Не им позволявай да ти повлияят. Обещавам ти, че нещата ще се променят. И докато тези ужасни хлапета се чудят какви хора искат да бъдат, какво ще кажеш ти и майка ти да дойдете на премиерата на новия филм „Отмъстителите“ в Ел Ей догодина?“, написа актьорът Крис Евънс в Туитър.

„Кийтън, не си губи времето да се чудиш защо грубияните са толкова гадни. Те са тъжни хора, които си мислят, че като нараняват другите ще се почувстват по-добре, защото наистина не се харесват”, написа Марк Хамил, който играе Люк Скайуокър в „Междузвездни войни”. Видеото трогна и сина на Доналд Тръмп, който го покани да му гостува с близките си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красо Зелето

    29 3 Отговор
    Винаги го е имало това с подиграването в училище. И ще го има, докато поколенията растат невъзпитани и разлигавени. Всичко идва от възпитанието! Когато няма такова, си личи. Горкото момче, не е научено да си дава джоапа. И аз бях така, и масово се стигаше до боеве. ;(
  • 2 Morgoth

    14 1 Отговор
    Кандидатите за "Алфа", на които обаче не им достига самоувереност за да влязат в тази категория много често си добавят необходимото като тормозят някого. Избора на жертва не е случаен - това са винаги най-слабите, защото е най-безопасно. Все пак, когато се чудят кого да изберат различния е винаги пръв в списъка - дали ще е с друг цвят на кожата, дали ще е дебел, а да не говорим, ако е с големи уши.
    Изхода е един - бушонираш кандидат алфата. После ще ядеш бой, но ще е еднократно. Като знае, че ще плати цена за тормоза над теб следващия път ще се насочи към по-лесна цел.
  • 3 незнайко

    15 10 Отговор
    Хубава статия, но както винаги се разчита на знанията по английски в родната ни БЪЛГАРИЯ ! Това го доказва самия клип ! Не съм виждал в Англия клип на български без превод !!! УЧЕТЕ АНГЛИЙСКИ ! БЪЛГАРСКИ НЯМА ДА ВИ ТРЯБВА В БЪДЕЩЕ !!!
  • 4 ЕДИ КОЙ СИ

    17 2 Отговор
    ГОРКОТО ДЕТЕ.....СЪПРИЧАСТЕН СЪМ И ГО ПОДКРЕПЯМ НЕГО И НЕГОВИТЕ РОДИТЕЛИ И БЛИЗКИ...... ТРЯБВА ДА СИ ПЪЛЕН НЕПУКИСТ ЗА ДА МОЖЕШ ДА СЕ СПРАВИШ В ТАКАВА СИТУАЦИЯ....

    КОМЕНТИРАЛ СЪМ И ДРУГ ПЪТ И ПАК ЩЕ ГО ПОВТОРЯ......ТОВА Е ПРОФИЛА НА МАСОВИТЕ УБИЙЦИ......
    КАТО ДЕЦА ТЕ СА ТОРМОЗЕНИ И ПОДИГРАВАНИ В УЧИЛИЩЕ,КОГАТО СИ ИГРАЯТ С ДРУГИ ДЕЦА.....И Т.Н.
    ТОВА ПРОДЪЛЖАВА И В ПО ЗРЯЛА ВЪЗРАСТ...
    ЧОВЕКА ГИ МОЛИ ДА СПРАТ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С НЕГО И ДА ГО ОСТАВЯТ НА МИРА НО ЛЕКЕНЦАТА ПРОДЪЛЖАВАТ С БЪЗИЦИТЕ И ПОДИГРАВКИТЕ......
    В ЕДИН МОМЕНТ НА ПОТЪРПЕВШИЯ МУ ПИСВА,ХВАЩА СЕ ЗА ОРЪЖИЕТО Е ГИ ПОЧВА НАРЕД......

    СЪЩОТО Е И В НАШИТЕ УЧИЛИЩА И НЕ САМО....НА РАБОТНОТО МЯСТО,В УЧРЕЖДЕНИЕ,СЛУЖБА ..ИЛИ КЪДЕТО ТАМ СЕ СЕТИТЕ......НАБЕЛЯЗВАТ НЯКОЙ ПО СВИТ И ЗАТВОРЕН И ГО СПУКВАТ ОТ БЪЗИЦИ....
    БЪЛГАРИНА МНОГО ОБИЧА ДА СЕ ПОДБЪЗИКВА И ДА ГЛЕДА СЕИР.....
    ЗАТОВА ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА СЕ ПОДИГРАВАТЕ И ТОРМОЗИТЕ НЯКОЙ ПОМИСЛЕТЕ КАК СЕ ЧУВСТВА ТОЗИ ЧОВЕК И КАКВО ПРЕЖИВЯВА...ЗАЩОТО НЕЩАТА МОГАТ ДА ИЗЛЕЗАТ ОТ КОНТРОЛ ......

    И ПОСЛЕ..ВСЕКИ ПСУВА УБИЕЦА
  • 5 Бесен Язовец

    6 2 Отговор
    Чак ми се поиска да му помогна някак си на американския малчуган, но за съжаление нямам такава възможност !
  • 6 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    тези американци ако знаят тука в България какво е
    жална ни майка
    да си призная в училище тормоз не е имало при мене
    но в казармата много
    само сутрин преди закуска имах 30 полагания
    спал съм и в гората
    но станах пълен психопат
    брутален от всякъде

    Коментиран от #7

  • 7 Запасняк

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Vasik Atanasova":

    Не само ти !
  • 8 обаче браче

    2 4 Отговор
    муцуната му е някакси ...страна
  • 9 Една майка

    3 0 Отговор
    Аз пък не разбирам как околните възрастни не се намесват при такива ситуации, аз не бих позволила на никой да тормози децата ми, на момента искам намеса на учител, на родители ,ако трябва аз ще се бия ,но това НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ...Търпението не води до нищо добро
  • 10 бай село

    2 0 Отговор
    Не ми стана много ясно , но нали този случай е от онази най демократичната държава в света?Да разбира се, че е така , само там може човек да бъде ,мачкан , унижаван , изнасилван ,ограбван ,манипулиран ,убиван и какво ли не! Това е тяхната демокрация , която налагат и се стремят да я наложат по света. За тях понятието човек е непознато, тая сбирщина от олигофрени от целия свят, не ги интересува човешките страдания ,болка, мъка , сълзи , кръв и т н . Тяхната цел е една единствена, завоевания по света със всички непозволени средства ,лъжи, санкции ,заплахи,манипулации ,измами ,убийства, петрол,обвинения , терор,оръжия, войни ,за да се доберат до лесен начин на живот.За тях е важно , да имат ,власт и пари , да живеят охолно на чужд гръб и целият свят да е под техния ботуш! Това е понятието на Американската демокрация.Всички негативи , които ни сполетяха са плодове на тяхната демокрация!