3 112 3

Савченко: Това е унижение за Украйна

Тя критикува действията на Михаил Саакашвили

Снимка: БТА/AP
Снимка: БТА/AP
Росен Стойчев

Надежда Савченко обвини Михаил Саакашвили, че с действията си „унижава Украна“, съобщи РИА Новости.

Според Савченко зад движението на бившия грузински президент суха политическа калкулация, която депутатите използват, за да влязат във властта.

„От гледна точка на външната политика това е унижение за Украйна. Унижение в хаос, корупция и провал в енергетиката“, заяви Савченко.

Саакашвили поведе опозиционно движение и обяви намеренията си да вземе властта в страната. Той е бивш губернатор на Одеска област.

Украйна


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Барчо
  Отговор
  1 23:07  13.12.17
  Ми то тя само за това става! И то щото сте се хванали с краварите. Там се играе на играта "Саймън каза". А Саймън е кравар.
 • Aham
  Отговор
  2 03:20  14.12.17
  Унижихте се сами, когато една групичка предвождана от определени западни сили превзе властта и започна война с братска Русия... Сега същите дето все подведоха ще ви сготвят..
 • Kcaniba
  Отговор
  3 07:58  14.12.17
  Всеги ден с бандеровските си закони и притискане на хора с различно мнение - унижавате милиони украинци. Братаубийствената война ну ви унижава?!?! Това че 8 от 10 украинци или са или иссат да имигрират след майдауна - който не скача е маскал, това не ви унижава!?!? Че ви управляват клоуни на конци , не ви унижава!??

Напиши коментар:


Публикувай