14 Декември, 2017 07:50 3 810 8

Северна Корея не вижда смисъл от преговори

  • северна корея-
  • преговори-
  • сащ

Властите в страната недоволни от САЩ

Властите в Северна Корея няма да водят преговори със САЩ, докато страната не спре политиката си на санкции, съобщо Foreign Policy.

Местни дипломати напомнят, че са получили обещание за преговори, в случай, че ракетните тестове бъдат прекратени за 60 дни. След това обаче те са получили нови санкции.

КНДР спря тестовете си за 75 дни. В този период санкциите срещу страната бяха разширявани на два пъти. Последните тестове бяха извършени през миналия месец.

Държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън вече обяви, че Вашингтон търси възможност за преговори. В КНДР обаче не виждат смисъл от такива.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жщг

    8 23 Отговор
    Може би Северна Корея ще види смисъл в преговори след като американците паркират няколко самолетоносача и издумкат всичките бамбьошки по тях?


    Може би тогава ще настъпи момента на преговори , а може би и за единна Корея!!!

    Коментиран от #2, #4

  • 2 гост

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "жщг":

    На тия няколко самолетоносача само им трябва една бомбичка над главите и толкова от тях. Ще е жалко, за останалите жертви на цунамито, но войната иска жертви.

    Самолетоносачите са отминала епоха и "хващат декиш" само при изостанали държави. Корейците не са такава, за съжаление на САЩ. Ще трябва много да внимават къде си позиционират и натрупват милиярдните разходи на бюджетите. С други дума, да не държат балата с хартията то огъня.

    Строежът на крепости се е обезсмислил с навлизането на барута, нали?! Сещаш ли се защо?
  • 3 Антисоросоид

    9 3 Отговор
    Ким не преговаря с терористи, той ги поставя пред дулото на зенитно оръдие и ги изпраща в небитието
  • 4 Киру

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "жщг":

    Да не си се дрогирал рано сутринта още ? Той Ким ще ги чака да го обстрелват. Още преди да са помислили краварите да стрелят и вече са на морското дъно
  • 5 Диди

    1 6 Отговор
    Ким не искал преговори,докато Америка не премахне санкциите. Няма перфектна държава,с перфектна политика,но крайно време е,КИМ ДА БЪДЕ ЛИКВИДИРАН.Такива изперкали диктатори като него,са като бъчва с барут.Не знаеш кога и къде ще избухне.

    Коментиран от #8

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 доктор мутров

    3 0 Отговор
    САЩ ще наложат демокрация в целия свят, и когато вече няма с кого да се борят ще пуснат ядрена бомба върху тиквата си. Край,мисия изпълнена.
  • 8 В края на краищата от къде на къъде сащ щеналагатсанкции

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Диди":

    В края на краищата от къде на къде щатите налагат разни измислени санкции на суверенни държавата кои са те
Новини по държави: