2 010 29

Путин ще посети България след изборите?

Това обаче няма да стане на 3-ти март

Снимка: БТА/AP
Снимка: БТА/AP
Росен Стойчев

Владимир Путин може да посети България след президентските избори в Русия през 2018 г., съобщи Regnum.

Към руският президент имаше покана да посети София по време на националния празник 3-ти март. Тя беше отправена от президента Румен Радев.

Поканата беше отклонена, заради предстоящите избори в Русия. Днес руското правителство взе решение изборите да се проведат на 18-ти март следващата година.

Информацията беше обявена от руския посланик в България Анатолий Макаров. Според него с оглед на изборите организацията за посещение на тази дата е била твърде сложна, но е много вероятно да има посещение след изборите.

Русия


Още по темата

 • Вижте защо Путин няма да дойде за 3 март

  Вижте защо Путин няма да дойде за 3 март

  Руският посланик у нас Анатолий Макаров не изключи възможността президентът Владимир Путин да посети България по повод 140-ата годишнина от ...
  13.12.2017
  9 982
  41
 • Путин срещу историята на 18 март

  Путин срещу историята на 18 март

  Съветът на федерацията - горната камара на руския парламент, единодушно одобри постановление, с което насрочва избори за президент на страната на 18 ...
  15.12.2017
  1 095
  5
 • Владимир Владимирович. Победителят

  Владимир Владимирович. Победителят

  Владимир Путин има всички основания да се чувства победител. Във вътрешнополитически план той отдавна няма конкуренция и на изборите се състезава ...
  14.12.2017
  1 716
  15

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пеньо
  Отговор
  1 11:24  15.12.17
  Въпросът е: Защо ще идва тук? Ако е за сключване на взаимноизгодни договори /не като Южен поток/ е добре дошъл. Ако е тук само за подкрепа на българските безродници, по-добре да си стои в Мордор!

  Коментиран от #3, #6, #23, #25

 • Гост
  Отговор
  2 11:31  15.12.17
  Ми тогава за 9 септември да дойде. Или не е достоен празник?
 • хакер
  Отговор
  3 11:32  15.12.17

  До коментар #1 от "Пеньо":

  Мордор, като не ти харесва не го посрещай!
 • До Пеньо
  Отговор
  4 11:40  15.12.17
  Не като Южен Поток, казваш.А като за магистрала Банкя -Трън става ли?Боко отдавна търси спонсори за нея,а и за една болница за камили.

 • Петър
  Отговор
  5 11:52  15.12.17
  И нека мастурбацията да започне!!!
 • Варна
  Отговор
  6 11:59  15.12.17

  До коментар #1 от "Пеньо":

  Може би е добре да обясниш неизгодността на "Южен Поток"? И кое е изгодното да вземаме същата руска газ през Турски Поток или "Източен Кръг". Какво се случва с онези 180 млн. долара, които страната ни получава като транзитни такси за пренос на газ за Турция и Гърция ( след като започне да работи Турски Поток) Ще е интересно да коментираш и думите на онзи тъпанар премиера, че като започнел работа Турски Поток нашите тръби щели да останат празни. Колко изгодно е Хъба дето е в главата само на Бай Х? Моля вземи да направиш един разбор на ситуацията. Дължина на коридора, стойност. Кои са в момента действащите проекти. - Дължина на трасето, цена. Кои са участниците и за къде отива газта. Какво печели България в случая. - От къде идва газта за Европа и какви са перспективите. Само не ми развивай теорията за газохидратите, че вече ще пребия някой тъпанар.

  Коментиран от #7, #26

 • Гост с име
  Отговор
  7 12:10  15.12.17

  До коментар #6 от "Варна":

  Ти добре ли си? За южен поток нямаше никакви разчети на официално ниво ти искаш от обикновен човек да ти направи такива. За южния поток както и за белене нямаше нищо черно на бяло само се хвърляха някакви суми във въздуха и постоянно се увеличаваха. Ама бесепарите най-добре ловят риба в мътби води. Бойко взе да пита кое колко ще струва и си пати за това. Но. Така се прави бизнес. С ясни правила и разчети а не тука ще построим един поток, една централа и докато ги строим ще видим колко струват.

  Коментиран от #8

 • Варна
  Отговор
  8 12:16  15.12.17

  До коментар #7 от "Гост с име":

  Кой ти каза че нямаше разчети? - Напротив имаше! Имаше го и на сайта на Газпром и на сайта на Българо- Руското дружество, което бе създадено за целта. Така както има информация за Източен Кръг, Южен Газов Коридор (ТАП и ТАНАП) Информация има само да има кой да чете и да се съмнява в думите на тоя откровен тъпанар Винету. Имаше налачна и крайна точка, обем, дължена на трасето, етапи на изпълнение ... - Абсолютно всичко! Само да има кой да чете!

  Коментиран от #11

 • пепо
  Отговор
  9 12:26  15.12.17
  Оставете Путин на мира,олигофрени!Можем само да мечтаем за такъв президент!А относно Южен поток не говорете глупости.Ако го бяхме построили,сега и финансово и политически щяхме да сми много по-напред и нямаше да бъдем последна дупка на Евросъюза.
 • Kcaniba
  Отговор
  10 12:28  15.12.17
  Русия е заплаха за националната сигурност на България!Доклад на правителството!Всеки който подкрепя режима в Москва е враг на България!

  Коментиран от #13

 • Гост с име
  Отговор
  11 12:30  15.12.17

  До коментар #8 от "Варна":

  И като всичко беше разчетено и уточнено на какво основание цената скочи с милиард и половина? Това за южния поток. А за Белене, което е същата схема къде са разчетите и защо за 30г не е построено?

  Коментиран от #14

 • 12 12:40  15.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • до ksaniba
  Отговор
  13 12:41  15.12.17

  До коментар #10 от "Kcaniba":

  Напротив,ти си предател и заплаха за България!Такива като тебе без род и без племе продадоха България!Нормалните и съвестни хора и родолюбци поддържат Русия,а циганоидите са си циганоиди!

  Коментиран от #16

 • Варна
  Отговор
  14 12:46  15.12.17

  До коментар #11 от "Гост с име":

  Ей там малко по- нагоре нахвърлих едни основни точки. Поразрови се по прочети това онова и после дай да говорим. Обеми, дължина на трасето, стойност на проекта. Можем ако пожелаеш и да го сравним с Турски Поток, ТАП, ТАНАП и Южен Газов Коридор от началната му точка. Уж нямаше инхформация за разчетите пък сега ми говориш за милярд над сумата... - Последно? Като ще вадим информацията айде давай да говорим по същество? Дай да видим как го сметна че не е изгодно? Същото можем да направим и за АЕЦ Белене! - Вади цифрите и давай да дискутираме. Нека да предупредя че празни и непоследователни приказки не ми се четат! Само много искам да ти видия физиономията след 2 годин, когато ще трябва да затворим онези ТЕЦ-ове, които произвеждат над 40% от електроенергията ни. Нека ти припомня, че тоя гъз Винету от 16 анекса по първият меморандум е подписал 9 и след това 2 ри меморандум за строеж на Белене и се кълне по телевизията. - Записите все още ги има в нета. Има и изявлението на оная пача Бъчварова, която казва че Борисов лично е спрял проектите за да върнел доверието на САЩ към България... - Нека пак да подчертая! Ако решиш да дискутираме ще го караме по същество с цифри! - Всичко останало е плява и нямам намерение да се водя по тази линия!

  Коментиран от #18

 • Imthedevil
  Отговор
  15 13:42  15.12.17
  Къде ще се проведе посещението? Искам да отида да му се поклоня и да му целуна ръка.
 • Stefko 88
  Отговор
  16 13:50  15.12.17

  До коментар #13 от "до ksaniba":

  Нормални според кого? Вас родоотстъпниците ли?

  Коментиран от #17

 • Факт
  Отговор
  17 13:59  15.12.17

  До коментар #16 от "Stefko 88":

  По големи родоотстъпници от сороските драскачи няма-факт.
 • Гост с име
  Отговор
  18 14:26  15.12.17

  До коментар #14 от "Варна":

  Основни точки не са числа, разчети и т.н. За да направим точна дискусия до стотинка ще ни трябват месеци време и пълната документация а нямаме и двете. Милиард и половина завишение беше публична информация както и че договора има само най-общи параметри. Освен финансовата страна на въпроса потока не изпълняваше условието да дава достъп на трети страни. Целия проект беше в разрез с правилата на ес и с икономическата логика. Без да гледаме детайлите проекта е огледален на белене. И двата са бездънни ями за наливане на нашите пари от което печелят едни отговорни другари на които им бяха пращали да внесат законопроекти от Москва и бяха им оставили само да се подпишат. Добре че бб спря това безумие. Искам да ри видя физиономията 2020 когато реакторите няма да спрат и когато разбереш че ефективното използванена енергията ще намали консумацията, както и че ще има нови източници на енергия вместо аец.

  Коментиран от #21

 • 19 14:34  15.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • RIDIK
  Отговор
  20 14:36  15.12.17
  А бе Варна, всички са тъпанари само ти не си. Много си ми умничък. Как ще получим онзи газ, дето собствениците му не смеят и да си помислят да мине по тръби през Русия. Кой гарантира натоварването на тези газови трасета ? Руснаците ? Те не могат да гарантират къде ще спят "Зелените им човечета" утре, ще гарантират нещо толкова напред. Ще вземат случайно да се разберат с Украйна и другите потоци ще олекнат. Ти си умничък. Разбираш ги тези работи. Щом можеш да пишеш така за собствения си министър председател, явно се чувстваш по-знаещ, по-можещ, блестящ, почти Луцифер. Да позная ли ? Никой не те оценява. Никой не вярва в теб. За това си зъл. За това предлагаш на хората въже. Интересен случай си. Но ти си го знаеш.

  Коментиран от #22, #29

 • Варна
  Отговор
  21 14:51  15.12.17

  До коментар #18 от "Гост с име":

  Като чета.... - Май не си влизал в производствено предприятие а за ТЕЦ, ВЕ или АЕЦ няма да говоря! Така наречените нови източници, все още ги няма в промишлена експлоатация и остават само на идейни проекти! Както виждаш дори студения синтез въпреки че минаха години и нагледната му демонстрация няма пряко приложени въпреки доказаната икономическа ефективност. Така че не ми говори глупости за новите източници. Централа за ток не се строи за година, две или пет. - Явно нямаш никаква идея! А това, че онзи тъпанар Борисов каза че сметката била надвишена .. Така и не се потвърди! - Той каза, че Франция се намира 6000 км от България, Че от утре ще си добиваме газ. Днес пък обясни че Втората световна Война започнала от Балканите... - Моля те! Това че излиза полуграмотен идиот да дрънка на всеослушание и без опоненти нещо ... - Съгласи се няма как да се вярва на това! Дай да не си говорим глупости! - Цифри и това е! Много лесно се вижда каква би била рентабилността при 1000 км транспортиране на газ и при 5000. Нека ти припомня, че същият този Тъпанар обясняваше че ходил в Баку да договаря каспийски газ от находището Шах Дениз 2, което няма как да докара по- ниска цена и при условие че струпа 5 пъти повече от Южен Поток с 4 пъти по- малък дебит и минава през 5 държави. - Дай да спрем с простотиите! Нито Северен Поток нито Източен Кръг предоставят достъп до трети страни. Остави глупостите! Доставките на газ минават през 2 държави от Север. Едната е Руснаците друг
 • Варна
  Отговор
  22 14:57  15.12.17

  До коментар #20 от "RIDIK":

  Не обичам иносказателните форми! - Дай по- подробно какъв е "онзи газ". А иначе не е тайна, че Борисов е полуграмотен идиот! Мога да говоря така защото смятам, че е изключително вреден не само за градът ми, но и за страната. За да не говорим празни приказки дай го малко по- конкретно! А иначе като искаш да ми отговориш има там един бутон за отговор. - Бъди малко по- интелигентен! - Ако не четях всички коментари нямаше да разбера, че си ми писал! Не говори особено добре за теб, ако не можеш да се справиш дори с такова елементарно действие, което сайтът предоставя като функция...
 • 23 15:09  15.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Да бе да!
  Отговор
  24 15:11  15.12.17
  Путин ще посети България след изборите?Ама дуг път!Няма си работа та ще идва в продажна и неблагодарна БЪЛГАРИЯ!
 • гост
  Отговор
  25 16:31  15.12.17

  До коментар #1 от "Пеньо":

  Днес Пеньо ли се събуди? Издишаш! Що поне не се постараеш да пишеш в една тема с един ник? Странно ми е, как русофобите често обвинявате хората с които спорите, че са един и същ човек, а всъщност точно вие сте клонингите. Лицемери! Да не говорим, че точно ти постоянно крадеш чужди никове. Поне да отстояваше някакво мнение, а то само празни НПО лозунги. Много е ниско нивото на дежурните русофобите. Не си струва загубата на време да им се отговаря. А ти специално си на ниво Диди с разликата, че макар и наивна, тя поне защитава гледната си точка, колкото и погрешна да е. Поне пише от един ник, но дори и да не беше така, лесно може да й познаеш стила на писане и мислене. Същото важи и за теб, без значение зад колко ника се криеш. По темата: След няма и 5 години, когато спре производството на енергия в България, когато еврофондовете драстично намалеят, когато се наложи да купуваме от прекупвачи, вместо да продаваме, тогава всичките глупости и популизъм ще лъсне като въшка на челата не сегашните предатели. Въпрос на време, което отдаване и изтекло. Народен съд! Това заслужавате! ...ако е останал народ дотогава и ако не сте избягали при господарите си.

 • Марио
  Отговор
  26 17:26  15.12.17

  До коментар #6 от "Варна":

  Такива ръбове като пеньо и сие няма смисъл да се коментират. Това са промити пъпки, които разбират само от "играждане на характер" или така наречените "тъпанарки". Те са краварски подлоги и нищо повече. Не могат да правят сравнения между величината на две различни числа, щом от едната страна има нещо свързано с уса. От тях не може да се очаква реална оценка на нещата.

  Коментиран от #27, #28

 • Марио
  Отговор
  27 17:34  15.12.17

  До коментар #26 от "Марио":

  И преди някой да е казал, че не знам правописа. Знам го много добре и го ползвам също така добре. Щом съм писал някои неща с малки букви, значи това е намек за пренебрежение.
 • Варна
  Отговор
  28 17:59  15.12.17

  До коментар #26 от "Марио":

  Да, Ясно разбирам какво ми казваш. - Уви когато оставиш такива да говорят безконтролно се получават именно тези услови, в които живеем. - За нещастие! Вече са необходими тежки мерки защото въпросните разположиха във всички звена на държавният апарат свои хора. Така няма как да очакваме движение в правилната посока. Аз все още не мога да си отговоря на въпроса, как допуснахме Борисов и Цветанов да управляват държавата... Как е възможно най- неграмотните, най- наглите и най- неспособните да се занимават с най- отговорната задача- Държавата. Кошмар!
 • 29 22:36  17.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай