Last news in Fakti

16 Декември, 2017 08:50 9 396 10

Мистериозна гибел застигна милиардер

  • бари шърман-
  • милиардер-
  • apotex

Бари Шърман и съпругата му бяха открити мъртви в дома им в Торонто

Канадски милиардер и съпругата му бяха открити мъртви в дома им в Торонто. Полицията определи обстоятелствата около смъртта им като подозрителни, предаде Reuters.

Агенцията се позовава на местната полиция. Премиерът Джъстин Трюдо беше сред първите, които изказаха съболезнования на семейството.

Униформени открили телата на Бари Шърман и жена му, след като се отзовала на сигнал за медицинска помощ.

Шърман основава през 1974 г. фармацевтичната компания Apotex. Тя е седмият най-голям производител на генерични лекарства в света.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЖАНИ

    70 3 Отговор
    ЧОВЕК УМИРА.....И БОГАТ......И БЕДЕН.....
    И СИ ОТИВА..НОСЕЩ СВОЯ КРЪСТ....

    ПО-ВАЖНОТО Е ,ДА СИ БИЛ ПОТРЕБЕН...
    ПРЕДИ ДА СТАНЕШ ШЕПА ПРЪСТ...

    НИКОЙ НЕ Е ВЕЧЕН ...И НИЩО НЕ Е ВЕЧНО...
  • 2 Сссс

    15 1 Отговор
    Не се гордей ,ей човече нима няма да умреш.Смъртта е най-сигурното и безпощадно нещо,което ние хората познаваме!
  • 3 гамена

    16 4 Отговор
    Да не са вземали нещо от тяхното производство за подмладяване или "удължаване" на живота.....и да са го съкратили драстично
  • 4 Младен

    4 3 Отговор
    Айде почвайте да злобеете.
  • 5 Иван Господинов

    19 1 Отговор
    Най-вероятно се е опънал на големите корпорации които са поискали да му глътнат бизнеса. Сливанията във фармацевтичният сектор се случват по много разнообразни начини. Или те тормозят с нелоялни търговски практики, или насъскват някой от регулаторите да те разсипе с милиардни глоби, или те съсипват чрез медиите или направо те тровят с някой последен писък на фармацията дето нищо не го лови. Явно техният случай ще е от последният вид. Интересите които се вихрят във фарма бизнеса са огромни. Все пак тоя бизнес е легален а печели дори повече от наркотиците които са нелегален бизнес. Печелят дори повече от оръжейната индустрия ако няма война. Сумите са колосални. С оперативните бюджети на големи фарма компании като Пфайзер, Новартис и прочее могат да се купуват цели държави като България годишно не говоря за БВП на страната а цялата държава с всичките и материални активи
  • 6 хан

    3 0 Отговор
    !Човек и и добре да живее все пак умира _ хан Кубрат

    Коментиран от #9

  • 7 Руми

    2 3 Отговор
    Душата на човек живее вечно, така че ако тези хора са били вярващи или са живяли достоен и одобрен от Бог живот, сега са в рая, където животът продължава и е много хубав и вечен. Но ако са били грешници, които с живота си са ограбвали хората или пък са живяли поместено и недостойно, сега са на вечни мъки в ада. Дано да не са в ада. Така че и ти, който четеш това, внимавай как живееш, за да заслужиш да отидеш в рая.
  • 8 факт

    1 1 Отговор
    ПРОБВАЛИ СА НОВИТЕ СИ ЛЕКАРСТВА
  • 9 mediator37

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "хан":

    Омуртаг
  • 10 ДядоИван

    2 1 Отговор
    Ох, добре, че не съм милиардер.
Новини по държави: