2 539 9

Берлин: Жени и деца са новата ислямистка заплаха

Шефът на германското разузнаване Ханс-Георг Маасен изтъкна нарастващата опасност от нови нападения на Стария континент

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Анатоли Стайков

Германските власти разглеждат десетки жени и непълнолетни младежи като възможна ислямистка заплаха и смятат, че те са склонни да извършат терористични нападения в Германия, предаде Reuters.

Източници от силите за сигурност казаха, че сред 720-те души в Германия, определени като ислямистка заплаха, има малък процент жени и деца.

Шефът на германското разузнаване Ханс-Георг Маасен наскоро изтъкна нарастващата опасност от нападения, дело на радикализирани жени и деца.

Той имаше предвид конкретно жени и деца, завръщащи се в Германия от райони, контролирани по-рано от групировката "Ислямска държава". Екстремистката организация загуби големи територии в Ирак и Сирия.

Германия


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Справедлив
  Отговор
  1 14:12  16.12.17
  А здрасти..на тоя шеф на разузнаването му трябваше много време да схване нещата..Чудя се откъде ги вземат тия изрезки та ги правят началници???
 • Истината винаги боли
  Отговор
  2 14:24  16.12.17
  Спокойно,няма страшно!!Това е пропаганда на последните нормални хорица.Интегрирането върви в пълна сила и по план,след има, няма 30 години ще бъдат интегрирани и последните германци...
 • берлин
  Отговор
  3 14:33  16.12.17
  пълни глупости, при положение че 90% от мигрантите са мъже, не виждам къде са тия жени и деца, какво остава за терористи...
 • за матряла
  Отговор
  4 14:38  16.12.17
  Аз пък мисля, че заплахата са тези, които създадоха ИДИЛ!

 • Сссс
  Отговор
  5 14:38  16.12.17
  Мен пък не ме учудва това,че тези жени и деца са "творение"на войната.Загубили близки от семейството,от приятелите,от роднините,и какво може да стане от тях...?Ами естествено е да станат потенциални убийци,които ще направят параван от Религията за да изпълнят зверствата!Жалко е че петнят Исляма!!!!
 • 6 20:11  16.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • факт
  Отговор
  7 06:43  17.12.17
  БАБАТА Е ВИНОВНА
 • доктор мутров
  Отговор
  8 12:24  18.12.17
  Всеки ден пишат за заплахи от имигранти, някой да ви дърпал за оная работа да ги приемете тези изроди...Сега вече е късно, ще има много светлини ,но не са от празнични фойерверки , а от бомби...
 • ЕХА
  Отговор
  9 12:30  18.12.17
  А вчера ги посрещахте тези жалки отрепки с бисквити и цветя, имаше и сълзи ,посрещахте ги като герои,дадохте им всичко,като го взехте от германски деца и жени с различни доводи.Сега те ви го връщат с пълни шепи.Интеграция е невъзможна на тези представители на най "мирната религия" ще дойде време за събуждане и трябва да ги пращате обратно в кочината откъдето са дошли,но защо трябва да умират невинни европейци..господа управляващите..

Напиши коментар:


Публикувай