17 Декември, 2017 18:02 2 220 5

Рок легенда - на съд за секс тормоз (ВИДЕО)

  • kiss-
  • джийн симънс

Джийн Симънс от KISS задирял репортерка по време на интервю

Жена, чието име не се съобщава, е завела дело срещу 68-годишния Джийн Симънс от групата KISS. Дамата твърди, че басистът я подложил на сексуален тормоз, съобщава сайтът TMZ.com.

Инцидентът станал миналия месец в Сан Бернардино, Калифорния, по време на откриването на заведение от ресторантската верига Rock & Brews, един от основателите на която е самият Симънс.

Жената твърди, че музикантът имал неуместно поведение, докато го интервюирала. Сайтът отбелязва, че говорител на Симънс не е коментирал отправеното срещу Джийн обвинение.

Легендарната банда KISS е основана в Ню Йорк през 1973 г. Музикантите са известни със сценичните си превъплъщения в различни персонажи, сценичните си костюми и използването на много грим, както и с ярките си концертни изяви.

От албумите на KISS са продадени над 100 милиона копия. 25 албума от тях станаха "златни" или "платинени".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 факт

    22 1 Отговор
    реално погледнато всяка пола над коляното е сексуален тормоз над мъжете...

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Барчо

    15 2 Отговор

    До коментар #1 от "факт":

    Изключително си прав. Да не говорим за голи ненки и т.н. Какво очакват? Срещу тях да има само гейове ли?
  • 3 Gost

    2 1 Отговор
    Баси наглата. Да не я е викнал той да го интервюира. Тя сама е отишла. Дано съдът го оправдае и той да я осъди за нещо си. баси тъпанарката ... да изсъхне дано .
  • 4 Кака Гинка

    2 0 Отговор
    Нека уточни какво има предвид под "неуместно поведение" - формулировката е много неясна,така абсолютно всичко може да мине за сексуален тормоз!
  • 5 Именно

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "факт":

    ... а преди години даже и над глезена