Last news in Fakti

19 Декември, 2017 23:00 2 780 1

Откриха училище за екзорсизъм

  • училище-
  • екзорсизъм-
  • киев

Училището отваря врати в Киев

В Киев откриха училище за екзорсизъм, съобщи РИА Новости.

В училището ще се преподава как да бъде установено, дали зли духове са обладали хора или предмети. Също така ще се учи как да бъдат прогонвани злите духове.

„Нашата мисия е да подготвим нови духовни войни. Ние ще се учим как да се справим със силите на мрака в нашата страна, нашите домове и заобикалящата ни среда“, се казва в страницата на училището в социалните мрежи.

Желаещите да учат в училището ще трябва да плащат специални такси. При неуспех в обучението, парите им няма да бъдат връщани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румяна Костова

    4 1 Отговор
    А аз си мислех,че нищо не може да ме изненада в Украйна.Точно екзорсистите ще натръшкат злите духове,които са обрекли Украйна да бъде най-бедната страна в Европа.Съвсем нормални човеци си бяха преди Майдана...А,честито сега и дано с мистика се излекуват.
Новини по държави: