1 716 6

Да паркираш танк с дрифт (ВИДЕО)

Забележителни умения

Денис Джамбазов

Китайски военнослужещ подкара танк, сякаш кара спортен автомобил. Каналът в Youtube CGTN публикува видеоклип с експеримент, направен в китайските въоръжени сили.

На пръв поглед предизвикателството попада в графа невъзможни. Войникът трябва да паркира три танка на 38-метрова платформа. Всеки един танк е дълъг 11 метра.

Китайските войник се справя със задачата със завидни умения. Той успява да изпълни поставените цели и трите танка са паркирани, а освен това – и ефектно. Вижте кадрите:

Китай


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ББ5
  Отговор
  1 09:24  20.12.17
  В близко бъдеще Китай ще командва като сега Сащ, тоест на Сащ им свършва "мандата" .

  Коментиран от #4

 • 13 танкова бригада
  Отговор
  2 09:29  20.12.17
  Да дойде колегата да паркира така Т55 и ще го призная.
 • 3 10:22  20.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Барчо
  Отговор
  4 10:43  20.12.17

  До коментар #1 от "ББ5":

  На усата и свърши мандата и се видя при Сирия и при СК. Това и беше. Вече където и да си протегнат мръсните ръчички или и се режат или ги пляскат. "Великата и мощна" икономика и се състои от продажба на "парадни" оръжия, банкова система за ограбване на чужди пари, както и това, че е държавата с най-голям външен дълг. Не на последно място, че всеки е прикрепил външната си търговия с долара. Толкова. В последните 5 години съм бил в 7 европейски държави. Няма да описвам поводите. Наблюдението ми беше, че по пътищата няма американски коли, по магазините няма американски стоки. Сами се сещате, че не говоря за изключения. Американски коли има, но една на 300 или повече. Това е изключение, а не тенденция. Същото се отнася и за останалите неща. За България да не говорим. Колко американски коли са купени от българи и колко американски стоки има по пазара? Замислете се!
 • Барчо
  Отговор
  5 10:51  20.12.17
  Китай не е за подценяване. Те направиха "перестройка", а не "дупестройка", както СССР. Не си изуха гащите и сега командват парада. Спомнете си какво казаха за намерението на усата да дислоцира в Тайван база. Спомнихте ли си? Това беше не толкова отдавна. Преди 3-5 дни. "Видим ли там американски военни, на момента Тайван го правим китайска територия". Кратко и ясно. Няма ма чакай да говорим и т.н. От тогава някой да е чувал за развитие по случая???
 • qqqqq
  Отговор
  6 06:28  21.12.17
  Не е кой знае какво. 2ра или 3та с пълна газ и дясна патерица на второ положение до блокаж. И на цимента се върти като пумпал. Който е карал в казармата знае.

Напиши коментар:


Публикувай