Last news in Fakti

20 Декември, 2017 10:22 944 3

Тръмп гастролира в Дисниленд (ВИДЕО)

  • disney-
  • дисни-
  • доналд тръмп

Disney представи в парка си във Флорида говорещ манекен на президента на САЩ

Компанията Disney представи в атракционния си парк в щата Флорида говорещ манекен, копие на американския президент Доналд Тръмп, предаде Fox News.

Фигурата е изложена в "Залата на президентите", в която са изобразени държавните глави на САЩ.

Някои от тях са говорещи. Споменатата зала беше затворена от месец януари специално за това, да бъде инсталиран манекенът, изобразяващ Тръмп. Той встъпи в длъжност като президент на САЩ точно по това време.

В интернет се появи петиция на граждани, настояващи фигурата на Тръмп да не бъде говореща. Но от Disney не се съгласиха с нея. Състоя и се специална звукозаписна сесия с новия американски президент.

Специално за атракциона Тръмп записа реч, в която той разсъждава за духа на американския народ и за конституцията на САЩ.

Във вторник "Залата на президентите" отново беше открита за широката публика след поставянето на фигурата на Тръмп. Освен че говори, манекенът извършва и различни движения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Камагра

    4 2 Отговор
    Тъй-както гастролират последните 3-ма американски президенти показаха всички мръсни тайни и методи на Сащ, едва ли има незасегната нация а враговете им са бая, сумарното им население надвишава 5-6 пъти това на САЩ
  • 2 Петко

    3 0 Отговор
    Отишъл там , за да се види с основателя на династията Доналд Дъг и с чичо си Скрудж.
  • 3 Ъъъъъ

    1 0 Отговор
    Абе хора, не плашете децата си с такива неща...