1 896 6

Българи източиха десетки банкови карти в Рим

Карабинерите са арестували трима български граждани

Денис Джамбазов

Фалшив банкомат, дело на трима българи, изкопира информацията от десетки кредитни и дебитни карти на туристи в центъра на италианската столица Рим, съобщи в.„Кориере дела сера”.

Само за половин ден фалшифицирано с български оригинални части устройство за теглене на пари на филиал на банка „Уникредит“ успяло да изкопира нелегално кодовете на картите на много туристи и римляни, предаде „24 часа“. Никой от тях не усетил, че машината за теглене на пари до стълбището на Испанския площад е модифицирана.

28-годишният Кирил Делчилов и 55-годишният Валери Ганев били майсторите на ужилването, за което избрали възможно най-оживеното място в сърцето на Рим. В хотелска стая на близката улица „Венти сетембре” ги чакал и техният съучастник - 44-годишният Ацко Ванцов. В стаята били открити 12 магнитни клонирани карти, една карта със запаметени десетки информации за кодове, пари и компютър.

Ударът на българите бил усетен от карабинерите от централния участък в Рим, които проверяват всяка сутрин банкоматите в историческия център. В случай на забелязани аномалии по устройствата карабинерите причакват наблизо появата на престъпниците. По същия начин били заловени и тримата българи. Все още не е ясно дали са действали и в други зони на Рим.

Всичко това става само дни, след като италианските карабинери удариха по банда, специализирана в този тип престъпления, и действаща в цяла Европа. По този повод са арестувани престъпници не само в Рим, а и в България, както пише „Кориере дела сера”. Предполага се, че последните трима арестувани българи са част от друга банда. В момента те се намират в затвора „Реджина Чели”.

Италия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ххх
  Отговор
  1 16:08  20.12.17
  Големи"българи"крадци, обирджии,все долни постъпки!Всяко стадо си има черни овце,но тук стадото е само от черни овце!

  Коментиран от #2

 • Милчо
  Отговор
  2 16:35  20.12.17

  До коментар #1 от "ххх":

  Само да допълня че по- човечни и добри хора от българите на тоя свят няма , но ти няма как да знаеш това защото само хейтиш без покритие .

  Коментиран от #3

 • ххх
  Отговор
  3 16:38  20.12.17

  До коментар #2 от "Милчо":

  Милчо...явно си взел нещо друго вместо Аналгин!

  Коментиран от #4, #5

 • Милчо
  Отговор
  4 19:12  20.12.17

  До коментар #3 от "ххх":

  Така е взех фактин и реалгин и няма да ти се обосновавам . Просто това е реален факт за българите !
 • Севар
  Отговор
  5 19:22  20.12.17

  До коментар #3 от "ххх":

  Прав си Милчо ! Нашият Народ тепърва ще показва на света какво струва . Тези на запад заслужават да бъдат ограбвани , защото парите им са кървави . Почти всички са имали колонии , роби и какви ли не още гадости . Всички са пили чужда кръв и продължават да пият . А този , който плюе по Българите сигурно не знае , че ние никога не сме имали роби . Ако може ето само този факт да осмисли празната кратуна - значи не съм писал напразно . От днес България потръгва нагоре . Което е казано и писано ще започне да се случва , макар и бавно . На престъпния ,,елит,, ще се внушават други мисли и действия и ако не се подчинят ще бъдат изметени от черни бури . Да живее България !
 • 666
  Отговор
  6 03:39  21.12.17
  Да допълня още нещо важно- България/българите/ никога не са водили завоевални войни, НИЕ винаги сме водили отбранителни войни.Днешните млади хора са жестоко заблудени от тъпите западняци-те много пъти са по-алчни,по жестоки от нас.Ние никога не сме имали колонии да работят за нас и да използваме безплатно чуждия труд.По филмите си дават само за богатите и техните басейни в къщи и дворове,а нашите хора не виждат как в тези къщи има и слуги.Не дават във филмите си за хората на труда,тези които им изкарват благата. Просто много е сложно,но трябва много да се чете историята и тогава да се пише и говори.

Напиши коментар:


Публикувай