960 6

Анархисти плашат, че ще инжектират отрова в храни

Звеното за борба с тероризма разследва заплахата

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Денис Джамбазов

Анархисти в Гърция заплашиха, че ще сложат отрова в хранителни стоки в магазините в Атина и Солун. Групата, наречена „Черни и зелени подпалвачи”, показа снимки на стоки със забити спринцовки, които инжектират нещо в тях, съобщи Нова телевизия.

Групата обявява в своя прокламация кои стоки ще бъдат заразени с хлор и солна киселина. Организацията публикува 11 снимки, за да потвърди предупреждението си. От гръцката агенция за защита на храните отправиха официално предупреждение да не се купуват определените хранителни продукти.

И допълниха, че никой не може да гарантира дали вече няма такива продукти по щандовете в магазините. Четири големи компании започнаха да изтеглят някои от продуктите си от търговската мрежа. Звеното за борба с тероризма вече разследва заплахата.

Гърция


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Барчо
  Отговор
  1 10:58  21.12.17
  Красота! Демокрацията направи тероризма най-печелившата политика. Сега всеки засегнат от нещо си може да стане Велик терорист без последствия за него. Дори може да стане терорист ей така за идеята или за това че баба му не го разбила или за това че му е малка заплатата или нещо друго.

  Коментиран от #4, #5

 • Петър
  Отговор
  2 11:46  21.12.17
  Така се фаширват и фирми. Дали някой някога ще си купи нещо от тая фирма.
 • me be re
  Отговор
  3 12:20  21.12.17
  Време е ЕС да възприеме необходимостта от смъртно наказание.
 • Stefko 88
  Отговор
  4 13:02  21.12.17

  До коментар #1 от "Барчо":

  Напротив това са антифашисти комунисти от ваще са
 • юрист
  Отговор
  5 15:15  21.12.17

  До коментар #1 от "Барчо":

  „...Публикувано във факти.бг: Демокрацията направи тероризма най-печелившата политика....“ Напротив- съвременният тероризъм е дело на ссср. Началото му е в края на 50тте години на 20 век, когато комунистите от кпсс и кгб решиха, че ще борят “хамерите“ с ислямски тероризъм, а в началото на 80тте години на 20 век беше връхната му точка - по време на “студената война“. Кгб са изпращали специални емисари в арабските държави, за да внушават идеята за съвременният ислямски джихадизъм и ислямски тероризъм. За да се знае истинскипят генезис на тези неща, е хубаво да се прочетат малко дебели книги, особено такива, в които има публикувани копия от автентични документи, доказващи истинността на твърдението ми.
 • бай село
  Отговор
  6 21:34  22.12.17
  Щом има заплаха за Гърция , ние трябва ли да бъдем спокойни? Сега тия заразени храни , ще бъдат изкупени от наши фирми на безценица , и познайте кой ще ги консумира?То и без това ядем и пием боклуците от цял свят, но сега това ще бъде официално. Дано господ се смили над нас и да ни пази, това е единствената надежда.

Напиши коментар:


Публикувай