21 Декември, 2017 22:30 1 284 2

Том Ханкс: Няма да се снимам в Белия дом

  • том ханкс-
  • снима-
  • белия дом

Актьорът не харесва Доналд Тръмп

Актьорът Том Ханск, че би отказал да участва в снимки в Белия дом, ако получи подобна покана от президента на САЩ Доналд Тръмп, съобщи РИА Новости.

Става въпрос за новия филм на Стивън Спилбърг „Секретно Досие“. Действието на филма се развива през 70-те години на миналия век, когато журналист получава секретна информация от Белия дом.

Ханкс е един от главните актьори в продукцията. Той обаче заяви, че не би снимал в Белия дом, докато президент е Тръмп.

„Не си представях това до миналия ноември. Анархисти провеждат факлени паради в Шарлотсвил. Трябва да започнем да гласуваме преди самите избори. Не мисля, че бих гласувал на следващите избори“, заяви Ханкс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    том ханкс е изключително умерен и интелигентен.не се вписва в морала и визитката на съвременните американски актиори има добро семеиство и е много скромен в личния си живот.жена му е българка и тои познава и уважава страната ни.жена му е от род на българи мюсулмани ,но е приела християнството.отношението му към тръмп е очаквано,предвид изброените качества .