Last news in Fakti

22 Декември, 2017 01:30 2 460 13

И Роки тормозил сексуално колежки

  • силвестър сталоун-
  • роки-
  • рамбо

Полицията в Санта Моника потвърди, че разследва Силвестър Сталоун за сексуално нападение срещу актриса

И Роки тормозил сексуално колежки - 1
Снимка: БТА/АР

Полицията в Санта Моника, Калифорния, потвърди, че разследва Силвестър Сталоун за сексуално нападение, съобщи Contactmusic.

Оплакване от Сталоун е направила 50-годишна актриса. Тя твърди, че Слай и посегнал в офиса си в Санта Моника през 1990 г.

Случаят ще бъде разследван, макар и да е трудно да бъдат събрани доказателства за толкова старо провинение. След края на разследването прокуратурата ще прецени дали да бъдат повдигнати обвинения.

Според запознати със случая Сталоун е имал връзка с жената и дори я взел със себе си в Израел, докато снимал "Рамбо III". Той се разделил с нея, когато разбрал, че съпругът й е разстроен от връзката им, макар и вече да не живеел с нея. Сталоун се опасявал, че съпругът може да е свързан с хвърления в двора му коктейл "Молотов".

Ако разследването установи, че обвиненията не са верни, статутът на Сталоун ще бъде променен на жертва.

Адвокатът на Сталоун вече каза, че ще настояват жената да бъде обвинена за подаване на лъжлива информация. Преди месец говорител на актьора заяви, че подобно нещо "никога не се е случвало".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 асдасд

    27 0 Отговор
    Тия са тотално побъркани. Сетиха се к*****е че някой ги бил тормозил след 20-30 години.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Милчо

    24 0 Отговор
    Айде започва се поредната западна тъпотия . Сега и тука к...вите ще започнат да се жалват за посегателства от детските пубертетски години ... Сетила се Мара да се побара, като няма кой да и го вкара ...
  • 4 Диди

    0 20 Отговор
    Този старчок за какъв се мисли та ще тормози горките жени.Всички мъже сте такива сексуални Кадировци.

    Коментиран от #5, #8

  • 5 Петко

    12 0 Отговор

    До коментар #4 от "Диди":

    Тогава не е бил старчок. А "изнасилената" защо не е подала жалба, а се е мъкнала с него чак до Израел? Сега чак 50 годишната кюския се е сетила.
    А ти внимавай сега по празниците, че в Германистан са много толерастни и това за бай гаджал няма да мине през съда.
  • 6 Петко

    12 0 Отговор
    Тя си е вземала парите а после се оплаква.
  • 7 Рамбо Силек

    11 0 Отговор
    Леле леле сега всички к...и и проститутки що съм чаластрил ако вземат да ме засъдят няма да излезна от затвора.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 гамена

    3 0 Отговор
    Тръгна модата айде, ми то жените са създадени за сексуален тормоз, какво толкова нередно има в природата не мога да разбера.
  • 10 Да да

    3 0 Отговор
    Те не се оплакват,хвалят се :)))) . Тая спала с Роки,оная спала с чоки и така :))). Има мъже на които и мойта ще им пусне ,мръсницата мръсна,пък после ще ми вика че са я изнасилили в 5 звезден хотел на Бахамите :ДДДДДДДДДД
  • 11 Рамбо 69

    3 0 Отговор
    На нея и хареса а после ......
  • 12 га яди кифтетата ни рива

    2 0 Отговор
    Га яди кифтетата ни рива.......на времето кой знае колко му е лапала пушката и то без къндърма, ся разбра че стана модерно да се обвинява в сексуален тормоз и реши да изкара някой лев.......По принцип всички по-привлекателни жени използват флирт и свалки за да постигнат някакви свои цели, най-често кариерно издигане но при всички случаи е свързано с пари. И разни евтини курвета стават смешни и жалки когато се напънат да обвиняват и даже да съдят някой мъж на когото са разчитали да дръпнат напред. Не харесвам исляма, но много ме кефи че в техните държави жените си знаят мястото, имат ограничени права и не им се разрешават някои неща. Ако навсякъде по света в това отношение беше така много неща щяха да са по-добре.
  • 13 незнайко

    0 0 Отговор
    Те затова ОМЕРИКАНЦИТЕ обърнаха резбата, защото всички актьори от Холивуд са сексуални насилници !!!