Last news in Fakti

21 Декември, 2017 17:38 1 589 97

Официално! ЕС удължи санкциите срещу Русия

  • ес-
  • санкции-
  • русия-
  • крим-
  • украйна

Санкциите, свързани с анексирането на Крим и Севастопол, остават в сила до 23 юни догодина

Официално! ЕС удължи санкциите срещу Русия - 1
Снимки: БТА/АР

Съветът на ЕС зпълни решението на Европейския съвет от 14 декември и удължи действието на икономическите санкции срещу Русия до 31 юли догодина.

В съобщение по този повод се отбелязва, че решението е свързано с докладите, представени пред Европейския съвет от президента на Франция Еманюел Макрон и канцлера на Германия Ангела Меркел за изпълнението на споразуменията от Минск. Съветът днес е утвърдил удължаването на санкциите с единодушие.

Санкциите бяха първоначално въведени на 31 юли 2014 г. за една година в отговор на действията на Русия, свързани с Украйна. В обхвата на санкциите попадат финансовият сектор, енергетиката, отбраната и изделията с двойно предназначение.

За още шест месеца се ограничава достъпът до първичните и вторичните капиталови пазари на ЕС на пет големи руски държавни финансови институции и техните мажоритарно притежавани дъщерни предприятия, както и на три големи руски дружества в областта на отбраната и три големи енергийни дружества. Продължава забраната за износ и внос на оръжия, установява се забрана за износ на изделия с двойно предназначение, за военна употреба или за военни крайни потребители в Русия.

Официално! ЕС удължи санкциите срещу Русия

Руската федерация остава без достъп до някои технологии и услуги, които могат да бъдат използвани за проучвания и производство на нефт. Запазва се до 15 март забранителният списък за издаване на визи и за запориране на имущество срещу 150 руснаци и 38 руски организации.

Санкциите, свързани с незаконното анексиране на Крим и Севастопол, ограничени до територията на Крим и Севастопол, остават в сила до 23 юни догодина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 юрист

    10 38 Отговор
    Браво! А сега пак да пишат русофилите, че путлер си го местил от крачол в крачол и не му пукало; че не му пукало и за ТЪРГОВСКИТЕ ВОЙНИ в евразийския митнически и търговски съюз, които са в следствие на отказа на две държави- членки на евразийския съюз от руската политика на контрасанкции за селскостопански продукти от ЕС; че германия щяла да прокара руските интереси чрез СП–2, напук на останалите източноевропейски държави и на ЕК; че путлер щял да врътне газовото кранче на руския газ за ЕС посред най- лютото време от зимата; че ЕС се разпадал и за това много държави - негови членове, били за отпадане на санкциите за русия и други такива тинтири- минтири:D:D:D За тяхно съжаление, руска сърбия НЕ Е член на ЕС, точно, както и турция не е член на ЕС и тези 2 държави нямат никакво политическо влияние в ЕС:)

    Коментиран от #6, #51, #59

  • 2 соросоидни кърлежи

    25 9 Отговор
    сигурно светът щял да бъде по спокоен,ако САЩ бяха разположили там военна база, както го направиха навсякъде, но този път трябва да го преглътнат....боли,как боли..без вазелин...

    Коментиран от #3

  • 3 юрист

    9 30 Отговор

    До коментар #2 от "соросоидни кърлежи":

    Какво точно има да преглъщат...сащ?! Алоооу- ЕС УДЪЛЖИ САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ, ЗАЩОТО РУСИЯ Е АГРЕСОР В УКРАЙНА И ОКУПАТОР В КРИМ И ДОНБАС- ЗА ТОВА СА САНКЦИИТЕ, А НЕ ЗАЩОТО НА НЯКОГО НЕ МУ ХАРЕСВА СТАРЧЕСКАТА МУТРА НА ПУТЛЕР! Санкции от ЕС ще има, докато путлер не върне Крим на Украйна, не си изтегли руските военни от суверенната територия на Украйна и докато не се махне от терористичните образувания днр и лнр, както и докато не плати официално на Украйна към 85 милиарда долара за окупацията на Крим и част от донбас!

    Коментиран от #11

  • 4 юрист

    7 27 Отговор
    ООН: Русия е окупатор Автор: news.bg 20.12.2017 04:16:44 Генералната асамблея на ООН прие резолюция, в която осъжда нарушаването на човешките права и анексирането на Крим, предадоха информационните агенции. В документа Русия е определена като окупираща държава. Осъжда се "временната окупация от Руската федерация на част от територията на Украйна - Автономна република Крим и град Севастопол". В резолюцията се казва още, че ООН не признава анексията. Световната организация призовава Русия да вземе всички необходими мерки за незабавното прекратяване на нарушаването на човешките права в Крим, включително незаконните арести и мъченията, всички други прояви на жестокост и унижаване на човешкото достойнство...

    Коментиран от #8

  • 5 Kcaniba

    30 7 Отговор
    България губи милиони от търговия с Русия,но политиците не им пука.Те си ги набавят от населението чрез данъци такси и т.н.

    Коментиран от #9, #53

  • 6 Бай хой

    23 7 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    Нямаш ли си собствен живот?
    Дори и така да е пак не е нормално да се радваш на нещастието на когото и да било. Още по малко ако това нещастие е само в твоите очи.

    Коментиран от #13, #14, #24, #32

  • 7 юрист

    3 19 Отговор
    Нее вярно Русия ще се стресне и поправи.
  • 8 Бай хой

    21 6 Отговор

    До коментар #4 от "юрист":

    Занрави да уточниш че този текст е написан от сащ и усрайна. Също забрави да споменеш че повече от членовете на оон не са гласували. Забрави да споменеш и резолюцията за йерусалим. Твърде комунистически методи, а като споменем че си и атеистка. Май, май аха. Типично за рускиня комунистка.
  • 9 юрист

    7 18 Отговор

    До коментар #5 от "Kcaniba":

    България нищо не губи от русия- виж какъв ни е стокооборота с тях! Имам въпрос лично към теб- съжаляващия за уж нереализираните “печалби“ в размер на милиони от руския ВНОС- ти ЛИЧНО колко и какви руски стоки потребяваш в България или казваш- ти не живееш в България, ЕС, сащ, канада, а живееш в русия?;)
  • 10 юрист

    5 18 Отговор
    Аз лично употребявам чужди стоки даже и газ си купувам от ЕС

    Коментиран от #16

  • 11 КЪДЕ СА

    15 2 Отговор

    До коментар #3 от "юрист":

    ТУРЦИЯ Е АГРЕСОР И ОКУПАТОР В КИПЪР ЧЛЕН НА ЕС - ЕС САНКЦИИ СРЕЩУ ТУРЦИЯ...?

    Коментиран от #12, #15

  • 12 лол

    9 1 Отговор

    До коментар #11 от "КЪДЕ СА":

    не го позволяват (за сега) шефовете от Америка !
  • 13 юрист

    7 19 Отговор

    До коментар #6 от "Бай хой":

    Без САЩ няма да има сигурност по света.
  • 14 юрист

    5 16 Отговор

    До коментар #6 от "Бай хой":

    „,,,Публикувано във факти.бг: Дори и така да е пак не е нормално да се радваш на нещастието на когото и да било....“ Нима? Що да не се радвам, че онези, чиято армия отработва “ШОКОВИ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ“ срещу държави- членове на НАТО! Ако не си забравил, България е член на НАТО ОТ ЧЕТИРИНАДЕСЕТ ГОДИНИ- не от вчера! Онези тренират да окупират и завладеят БЪЛГАРИЯ, аз - българката- съм длъжна да ги съжалявам, така ли? Ти нормален ли си или си с 1 родител- руснак и за това ти се пече яйце на 4буквието?!

    Коментиран от #58

  • 15 юрист

    1 16 Отговор

    До коментар #11 от "КЪДЕ СА":

    Това са вътрешни проблеми и ЕС не може да се меси.

    Коментиран от #17

  • 16 юрист

    5 14 Отговор

    До коментар #10 от "юрист":

    Да- аз употребявам чужди стоки, ама...на световни марки- като Долче и Габана, които по същество не са руснаци:D Не купувам световни марки от руски модни дизайнери. Що- как стоят нещата при теб?:)

    Коментиран от #20

  • 17 кви са ?

    7 1 Отговор

    До коментар #15 от "юрист":

    ааааахахахахааааа !!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #22, #25

  • 18 Колумб

    20 6 Отговор
    Еврогейският съюз си удължи санкцийте с още шест месеца!
    Хай четито!
    Санкций няма, има престсруктуриране на пазара ФАКТ! Вместо да Купуват от Европа мечни продукти ще си ги купуват от Турция и Азия! Вместо да си купуваме евтин газ от Русия, ще си купуваме по скъпичко но от сащ! Няма загубили, само преструктуриране и точно затова на Братушките не им дреме!

    Коментиран от #26

  • 19 Григор от Развигор

    11 4 Отговор
    Не знам дали имат изобщо някакъв ефект тия санкции, но това което наблюдавам е че НАТО, бавно но сигурно настъпва към границите на Русия. Вероятно ще бъде извършен десант над Крим и окупиран от международни войски на алианса. Русия няма как да спре едновременната атака на войските на алианса, защото съотношението на силите е около 9 към 1 в полза на НАТО. Единственият вариант за Русия да спре такава мащабна атака е да използва ядрено оръжие за възпиране /ограничен ядрен конфликт/, но това ще означава ответен удар и ядрена трета светона война, която ще унищожи планетата Земя за няколко часа. Нямаме сметка от такъв ''сценарий''...

    Коментиран от #60

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 юрист

    2 11 Отговор

    До коментар #20 от "Антисоросоид":

    Употребявам само маркови неща от ЕС

    Коментиран от #45

  • 22 юрист

    4 12 Отговор

    До коментар #17 от "кви са ?":

    Това е трол, който умишлено копира ника ми и пише с моя ник, но...веднага му се разбира, че не съм аз. Кипър не е била държава- член на НАТО по време на окупацията му, а гърция и турция НЕ СА водили военни действия помежду си в това време, така, че- аман от тролове!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Stefko 88

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "Бай хой":

    Човека така ви сложи на място,че почнахте да се обяснявате и да сменяте темата че няма да ви платят за проваленото тролене...

    Коментиран от #35

  • 25 юрист

    1 9 Отговор

    До коментар #17 от "кви са ?":

    Онзи горе е трол дето се прави на умен.Така се опитва да промие мненито на хората.

    Коментиран от #28, #30

  • 26 Stefko 88

    1 5 Отговор

    До коментар #18 от "Колумб":

    Да да .... Сигурно
  • 27 кви са ?

    5 0 Отговор
    Щом си жена дано да си руса и със сини очи.

    Коментиран от #29

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 юрист

    3 12 Отговор

    До коментар #29 от "юрист":

    Направи ми сравнителноправен анализ по отношение на правният статут на Крим в състава на Украйна, съгласно украинската конституция и РКС на Украйна, и руските федерални субекти съгласно руската конституция и ми кажи- в коя от двете конституции е постановено, че сецесията на този субект е законна:D Ще те “бия“ със сравнително конституционно право от тук до хоризонта и обратно, докато не си признаеш, че си руски държавен трол, който умишлено ползва ника ми, за да ме дискредитира:)

    Коментиран от #36, #38, #41, #80

  • 32 гост

    7 6 Отговор

    До коментар #6 от "Бай хой":

    Надали си изненадан. Ще ти припомня един нейн цитат от лятото:

    Новина 12.06.2017:
    Агенция Фокус: "Повече от 40 души са пострадали при в ПТП в Задбайкалието... Поне 10 души са загинали"

    Коментар на юристката, тогава гост2:
    "Още един повод за радост- ега си кефа, пукнали руснаци :) :) :)"

    NO COMMENT!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Киру

    7 1 Отговор

    До коментар #29 от "юрист":

    Амъ имали нещу ?
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 психиатер

    7 1 Отговор

    До коментар #31 от "юрист":

    С кого говориш сега?

    Коментиран от #68

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Иво

    7 2 Отговор

    До коментар #31 от "юрист":

    Референдумът какво е ?

    Коментиран от #40, #47

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 юрист

    3 9 Отговор

    До коментар #38 от "Иво":

    Преюдициалният въпрос е “Референдумът законен ли е?", и чак след това- съгласно юридическата логика, следва въпросът“ Референдумът какво е“:) http://meget.kiev.ua/zakon/konstitutsia-ukraini/ Статья 73. Исключительно всеукраинским референдумом решаются вопросы об изменении территории Украины.
    Нищожното правно действие, наречено “кримски референдум“, противоречи на чл. 73 от конституцията на Украйна , защото не е проведен с ВСИЧКИ украински граждани.

    Коментиран от #43

  • 41 666

    7 1 Отговор

    До коментар #31 от "юрист":

    Госпожо юрист защо замълчахте?Все пак е вечер време е за салатка и ракйка.

    Коментиран от #44

  • 42 киро

    6 3 Отговор
    Много бързо копирате от нета госпожо.Имате ум като бръснач явно не сте руса.

    Коментиран от #46

  • 43 Учуден

    13 1 Отговор

    До коментар #40 от "юрист":

    Според вашата изкривена логика гладните трябва да получат разрешение от ситите за да се нахранят. Това е все едно Левски и Ботев да искат разрешение от Султана за да се борят за освобождението на България от робството на самия Султан.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 юрист

    4 8 Отговор

    До коментар #42 от "киро":

    Киро, копирам от нета само линковете на официалните закони на различните държави- всичко останало съм го научила в юф и от практиката си като адвокат...Това “всичко останало“ се нарича систематичен анализ на правна норма и е 99% от дейността на всеки един адвокат- тълкуването на различните правни норми в тяхната взаимовръзка...Обаче- за твой ужас- съм естествена блондинка:) Вицовете за блондинки са ги измислили шатенките под прикритие...

    Коментиран от #50

  • 47 гост

    3 5 Отговор

    До коментар #38 от "Иво":

    Дай да направят един референдум със сини каски от ООН , а не с руски войници без знаци , какво ще кажеш ????
  • 48 Боримир

    11 3 Отговор
    Хептен се обърках кой е юрист,кой е рус,кой е жена,кой е умен.Факт е че от този ЕС станахме по-бедни и по-трудно жевеем.

    Коментиран от #93

  • 49 гост

    5 2 Отговор

    До коментар #37 от "юрист":

    Я да разведря малко обстановката:

    "Хайде сега ми кажи ИСТИНСКАТА причина да пишеш с моя ник и да се представяш за мен, а?:)"

    Може ли да ти кажа един виц, който може и да ти даде отговор:

    "Решили да вземат интервю от известен гей. Един от въпросите на журналиста бил:
    - Като малък, какъв мечтаехте да станете, когато порастете?
    - Централен нападател.
    - Хм, много интересно. И защото точно централен нападател?
    - Ами винаги съм си мечтаел, да играя на огромен стадион, пълен с публика, да остана сам пред вратаря, да излъжа и него, да остана на празна врата и да ритна топката мноооого встрани.
    - И защо?
    - Защото щях да си умра от кеф, когато целият стадион ревне по мен " ДА ТЕ Е.. у Г..О"

    Има сърбеж човека явно, който се задоволява с минуси. А на теб ти се отдава да ги събираш!

    Коментиран от #54

  • 50 киро

    6 4 Отговор

    До коментар #46 от "юрист":

    Толкова сложно написани неща никой не ви ги чете госпожице.Все пак и юристите лъжат нали хляб ядат.
  • 51 ha ha ha

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    И къде видя да му пука на Путин, за тия смешни санкции?

    Само ние видяхме, че си супер неграмотен/тна ;)

    Коментиран от #52

  • 52 киро

    9 4 Отговор

    До коментар #51 от "ha ha ha":

    Правилно и го каза.Все пак е руса,копира от нета и поддържа САЩ. Само маркови пръскала са и в главата.
  • 53 Kcaniba

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Kcaniba":

    Сус бре тролов!!!
    България губи милиони от санкциите, защото не може да търгува с Русия.

    Коментиран от #55

  • 54 юрист

    2 11 Отговор

    До коментар #49 от "гост":

    Естествено, че ще имам минуси- чрез мен говори Законът- в най- общ смисъл, а това не се харесва никому, особено на мъжете с подчертано его:) Няма как да имам плюсове, особено когато руски държавни тролове са окупирали бг. форуми и постоянно водят руска информационна война в тях. В моите коментари има съпоставяне на различни закони, актуални към момента на случване на едно или друго събитие- няма как да ме излъже който и да е по повод на тези събития. Аз не харесвам всички хора и мисленето на всички хора- от къде накъде другите да са длъжни да ме харесват?!

    Коментиран от #56, #89

  • 55 киро

    4 3 Отговор

    До коментар #53 от "Kcaniba":

    Сега ще се появи,,юрист,, и ще те опровергае или вече и е свършило работното време.Все пак е още стара мома и обикаля.
  • 56 кви са ?

    4 2 Отговор

    До коментар #54 от "юрист":

    Вие госпожо играете и за двете страни.Колко ви плащат за няколко реда?Наистина ли сте руса или рус.?

    Коментиран от #57

  • 57 юрист

    2 6 Отговор

    До коментар #56 от "кви са ?":

    “...Публикувано във факти.бг: Вие госпожо играете и за двете страни....“ 1. Пишете неверни неща и глупости. За какви “страни“ “играя“? 2, Когато и ако си вземете семестриалният изпит по правната дисциплина “Международно публично право“, тогава и само тогава ще разберете , че това, което пиша, е основано точно на НАУЧНИТЕ знания по тази правна дисциплина. Ако и когато пък си вземете и семестриалният изпит по дисциплината “Международно наказателно право“, ще разберете правното основание за моето искане за привличане към наказателна отговорност на путлер като агресор от международния наказателен съд.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Дивуй

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "юрист":

    По спокойно, да не се наакаш.Или трябват парички за празниците
  • 60 Дивуй

    4 3 Отговор

    До коментар #19 от "Григор от Развигор":

    Я прочети какво гласи военната доктрина на Росия.Ядреният удар е неизбежен ако Росия бъде застрашена дори с конвенционални оръжия.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 юрист

    4 8 Отговор

    До коментар #58 от "Тъпир":

    ЗАКОН ЗА ПРЯКО УЧАСТИЕ НА ГРАЖДАНИТЕ В ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ И МЕСТНОТО САМОУПРАВЛЕНИЕ изм. и доп. ДВ. бр.56 от 24 Юли 2015г.
    Чл. 9. (4) Референдум по въпроси, уредени в сключени от Република България международни договори, може да се произвежда ПРЕДИ тяхната ратификация.
    Парламентът ратифицира Северноатлантическия договор за присъединяването на България към НАТО
    226 депутати гласуваха за ратифициране на Северноатлантическия договор от 4 април 1949 г. Така България даде съгласието си за пълноправно членство в НАТО. Само четирима народни представители от БСП гласуваха против. Парламентът ратифицира Северноатлантическия договор по предложение на правителството. btv.bg 18.03.2004 13:23 Обновена: 24.11.2014 13:42 Парламентът ратифицира Северноатлантическия договор, а президентът подписа указа за обнародване в "Държавен вестник". Това беше предпоследната стъпка преди пълноправното членство на страната ни в НАТО. Остава ратификационните протоколи да бъдат депозирани в архива на Държавния департамент във Вашингтон, което ще стане след 10 дни.
    Имаш ли още смешни възражения? Защо ваш сидоров- руският агент и български рецидивист с над ШЕСТ осъдителни присъди, влязли в законна сила, за хулиганство, не направи подписка за провеждане на референдум за членството на България в НАТО, но ПРЕДИ 2004г., а? Защо само ви пълни кухите глави с противоправни глупости?

    Коментиран от #63

  • 63 666

    6 5 Отговор

    До коментар #62 от "юрист":

    Господине толкова сложни неща от къде ги копирате?Хората изкат спокойствие и висока заплата.

    Коментиран от #65, #66, #84

  • 64 юрист

    2 8 Отговор
    Ами да си ги заслужат а не да чакат на готово.
  • 65 юрист

    4 6 Отговор

    До коментар #63 от "666":

    От тук- https://www.lex.bg/laws/ldoc/2135636485 - в този сайт се съдържа БЕЗПЛАТНО цялата българска нормативна база -т.е. ВСИЧКИ бг. закони и подзаконови нормативни актове и от тук-
    2. http://btvnovinite.bg/article/30286-Parlamentat_ratifitsira_Severnoatlanticheskiya_dogovor_za_prisaedinyavaneto_na_Bulgaria_kam_NATO.html
    Както виждате, моите източници са публични и не подлежат на съмнение. И не съм г-н, а г-жа- хетерожена съм.
  • 66 юрист

    2 6 Отговор

    До коментар #63 от "666":

    “...Публикувано във факти.бг: Хората изкат спокойствие и висока заплата....“ Хората, като искат висока заплата, ДА УЧАТ, А ДА НЕ СТАВАТ РУСКИ ДЪРЖАВНИ АГЕНТИ! България е държава- член на ЕС- всички бг. граждани сме и ЕС граждани и ВСЕКИ бг. гражданин може да кандидатства и да бъде приет във ВСЯКО уни в държава- член на ЕС- не само в България! УЧЕТЕ, ЗА ДА ИМАТЕ ВИСОКА ЗАПЛАТА! НИКОЙ НЕ ДАВА ВИСОКА ЗАПЛАТА НА ЛИЦЕ С НЕЗАВЪРШЕНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ! В България висока заплата се дава на хора с по 2 или 3 различни магистратури, а не със завършено средно образование!
  • 67 Путин

    7 3 Отговор
    Преместих си го в другия крачол.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 юрист

    1 7 Отговор
    Санкции от ЕС ще има, докато путлер не върне Крим на Украйна, не си изтегли руските военни от суверенната територия на Украйна и докато не се махне от терористичните образувания днр и лнр, както и докато не плати официално на Украйна към 85 милиарда долара за окупацията на Крим и част от донбас!

    Коментиран от #78

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 въпрос

    6 3 Отговор
    Целия следобед тук ли си?
    Α бе ти работа нямаш ли?
    Или тая ти е ПЛАТЕНАТА работа?

    Коментиран от #72, #73, #74

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Kcaniba

    3 4 Отговор

    До коментар #71 от "въпрос":

    Просто господина е запален по америките ама си стои на село.
  • 74 отговор

    3 0 Отговор

    До коментар #71 от "въпрос":

    ДА (нпо)
  • 75 Киро

    6 5 Отговор
    Удри, удри, да си знаят мястото пияните ватници!
  • 76 Прометей

    9 3 Отговор
    абе тази пишман“юристка“ да не е зачислена на котлова храна от “хамерика ПРОТИВ България“......

    Коментиран от #77

  • 77 Kcaniba

    7 4 Отговор

    До коментар #76 от "Прометей":

    Май този господин,,юрист,,е сам ерген човек и си стой в къщи и прави американска пропаганда.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Луд с калашник

    8 5 Отговор
    С такива юристи вече не Ми е чудно защо България пропада прогресивно в пропастта.

    Коментиран от #85

  • 80 Nти сап

    7 3 Отговор

    До коментар #31 от "юрист":

    И какво правят войски от държави в НАТО - най-вече на САЩ в Сирия?". Кое "конституционно право" ще яхнеш до хоризонта?Нещо в защита на Натаняху няма ли да допълниш?В подкрепа на изявленията на Тръмп за недопустимата военна активност на Китай в Южнокитайско море нещо няма ли да кажеш?В прочем, за какво и са на САЩ над 50 бази в Германия и най-голямата в Европа-тази в Косово?...
  • 81 Диди

    2 9 Отговор
    Путин да не би да се е надявал санкциите да бъдат свалени,само защото Коледа идва? Браво на ЕС.От сега да знаете,че догодина санкциите ще бъдат удължени,и така ще продължава.Сега Америка ще доставя оръжие на Украйна,за да се отбранява от сепаратистите,които Путин поддържа с уръжие и т.н.

    Коментиран от #82, #87

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 ha ha ha

    2 1 Отговор

    До коментар #63 от "666":

    Добре, че ги копва, иначе ще са пълни с грешки :D
  • 85 Румяна Костова

    2 2 Отговор

    До коментар #79 от "Луд с калашник":

    Не бъдете песимист,има и нормални юристи.
  • 86 стоян георгиев

    2 6 Отговор
    само не разбирам другарите,що се пеняват против санкциите?нали тези санкции не вредят на русия ,а на гадния ес ,е другари?русия след санкциите просперира ,а европа е на студено тъмно и без пари!!!!смяххххх!
  • 87 Румяна Костова

    5 2 Отговор

    До коментар #81 от "Диди":

    Ах,този лош Путин!!!Ах,добрата Америка,която помага на положителните украинци да трепят неправилните ,лоши жени,мъже,старци и деца на Донбас.

    Коментиран от #88

  • 88 Диди

    1 6 Отговор

    До коментар #87 от "Румяна Костова":

    А Путин,който помага на сепаратистите да избиват жени,деца,старци в суверена Украйна.

    Коментиран от #91

  • 89 Румяна Костова

    6 2 Отговор

    До коментар #54 от "юрист":

    Тук е форум,където хората излагат мирогледа си и спорят,всеки според убежденията си.Ако мислещия Ви орган не функционира,не спасявате положението като цитирате закони.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Румяна Костова

    7 1 Отговор

    До коментар #88 от "Диди":

    Госпожа,има АТО,така наречената анти терористична организация на Украина.Там са бандяги,които стрелят по жители на Донбас.Кое не Ви е ясно?Как руснаците ще стрелят по жителите на Донбас и защо?.Та точно тези хора си искат руския език и не желаят да имат нищо общо с украинската власт.

    Коментиран от #95

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Румяна Костова

    5 0 Отговор

    До коментар #48 от "Боримир":

    Хайде,по-весело,идват празници!
  • 94 ехехех

    3 1 Отговор

    До коментар #92 от "Диди":

    чакай де, недей така, аз съм с емигрантите, сорос, ес, гейте, сащ, еврейте, твой съм, значи....така, сега, кога да мина?
  • 95 стоян георгиев

    2 5 Отговор

    До коментар #91 от "Румяна Костова":

    стрелят по жителите на донбас и го преписват на украинците демек на фашистите.тва е стар изпитан кгб трик.трепш своите после обвиняваш лошите и ги нападаш.няма как украинците да бомбандират своите градове.особено тези дето се бият близо до донецк ,щото огромна част от тях са местни и доброволци.не случаино в злополучното летище на донецк основния език на киборгите бе руския.та няма нужда от лъжи госпожо костова!основния агресор в украина е руската армия и служби ,те са отговорни за тва кръвопролитие и ще отговарят рано или късно.с деиствията си путин отблъсна наи близкия на руснаците народ.както казват там за 2 млн. руснаци ,путин загуби 40 млн.украинци!
  • 96 Марио Ангелов

    1 1 Отговор
    Ала-бала ,санкции .

    Коментиран от #97

  • 97 ала бала

    1 1 Отговор

    До коментар #96 от "Марио Ангелов":

    За тебе е ала-бала защото не си наясно кое и как.Санкциите няма да имат моментален ефект ,а в дългосрочен план.Русия например изгуби 30% от икономиката си и рублата падна двойно от както САЩ им наложиха санкции.Това за тебе ала бала ли е ?
Новини по държави: