1 017 1

Мощна бомбена експлозия в Атина

Няма пострадали хора

Снимка: БТА/ AP
Снимка: БТА/ AP
Денис Джамбазов

Апелативният съд в Атина е бил разтърсен от мощна бомбена експлозия снощи, съобщават гръцките медии. Взривът е хвърлил в шок жителите на гръцката столица, тъй като тътенът от него се е чул на много голямо разстояние.

До момента няма данни за пострадали хора. Преди експлозията е имало обаждане по телефона и районът е бил отцепен от полицията. Неизвестно лице е телефонирало в 02.50 ч. в редакцията на "Вестника на редакторите" и в сайта на изданието "Зунгла", като е казало, че до 40 минути ще избухне бомба в Апелативния съд, съобщи БНТ.

На място са пристигнали специалисти по обезвреждане на взривни устройства, които събират данни, за да установят вида на бомбата и да открият нападателите. Властите смятат, че става дума за терористичен акт. Пред телевизия "Скай" представител на полицията е потвърдил, че взривът е нанесъл сериозни щети на сградата на съда и на сгради в близост до него.

Снимка: БТА/ AP

Гърция


Още по темата

 • Взрив и ужас в Колумбия

  Взрив и ужас в Колумбия

  Десетки бяха ранени след експлозия в нощен клуб в Колумбия, съобщи Metro. В заведението е било хвърлено взривно устройство. Атаката е била ...
  30.12.2017
  945
  0

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • В очите те гледат.....
  Отговор
  1 13:35  22.12.17
  Кой каза че е терористичен акт??Веднага да се командирова за обмяна на опит в Австралия,там вече тероризъм няма,има само изяви на самородни ансамбли от свободно пътуващи инженери и доктори!!!

Напиши коментар:


Публикувай