23 Декември, 2017 10:42 1 229 4

Тръмп: Научих много за Вашингтон

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • вашингтон

Попитан дали съжалява за нещо през първите си 11 месеца в Белия дом, президентът отговори отрицателно

Тръмп: Научих много за Вашингтон - 1
Снимки: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза, че е научил много за Вашингтон, отчасти като е опознал членовете на Конгреса. Попитан дали съжалява за нещо през първите си 11 месеца в Белия дом, той отговори отрицателно, предаде Fox News.

Тръмп направи изявлението, след като подписа законопроект за голяма данъчна реформа - първото му значимо законодателно постижение.

Президентът каза, че е разпоредил събитието в Овалния кабинет в последния момент, защото в медиите било поставено под съмнение това дали той ще подпише законопроекта до Коледа.

Законодателството включва значително намаляване на данъците за корпорациите и най-богатите американци и по-малки данъчни съкращения за хората от средната класа и тези с ниски доходи.

Тръмп: Научих много за Вашингтон

След като подписа законопроекта, Тръмп замина за своето имение Мар-а-Лаго във Флорида, където ще прекара празниците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    2 5 Отговор
    Много точно го е казал Дончо, а ве пич си е от всякъде !
  • 2 ББ5

    8 3 Отговор
    Ние също научихме много за Сащ последните години - арабски пролети - терориъзм, граждански войни, Идил, изнасилвания, хвърляне на пе..раси от покриви, обезглавявания, опитаха всичко за да противопоставят мюсулмани и христяни, ама накарая че го ядат от всички
  • 3 юрист

    4 1 Отговор
    Рано или късно всичко се връща и ще настъпи равновесие.Сами ще си унищожим планетата.
  • 4 Хасан

    4 7 Отговор
    Мюсюлманите са тия които призовават за мир и хармония с хоратата,с природата ,с животните!..Тая западна алчна култура ще съсипе цяоата планета..като вампир пичт кръвта на всички и не се насищат!