Last news in Fakti

23 Декември, 2017 18:09 3 831 2

Идеалната работа! Малък остров си търси полицай

  • работа-
  • мечта-
  • остров-
  • британски-
  • възнесение-
  • полицай-
  • атлантически океан

Има ли желаещи?

Идеалната работа! Малък остров си търси полицай - 1
Снимка: Shutterstock

Всеки се е замислял каква е идеалната работа, с която животът ще бъде песен. Такава вече съществува, посочи „Скай нюз“. Властите на малък британски остров с население от 850 души търсят полицейски инспектор, който ще се грижи за сигурността на острова.

Малкият остров Възнесение, който е задморска британска територия, се намира в централната част на Атлантическия океан. Това райско отдалечено място предлага възможност на един полицай да сбъдне мечтите си срещу заплащане от над $37 000 годишно.

Одобреният кандидат ще бъде настанен на вулканичния субтропичен остров, намиращ се по груби сметки между Западна Африка и Източна Бразилия. Инспекторът ще ръководи малък екип от полицейски служители.

Освен посочената заплата, полицейският инспектор ще получи и над $8000 за храна, а освен това има и осигурен автомобил. Ще живее безплатно под наем, а освен това има осигурени безплатни медицински прегледи, включително и стоматологична помощ.

Единственото условие за кандидатстване е полицейският служител да има британски паспорт. Предлаганият договор е за две години и започва от месец февруари 2018 г. Самата работа не е трудна – престъпниците нямат много място за криене на острова, който е с площ от едва 88 квадратни километра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 совите не са такива каквито са

    16 0 Отговор
    ....да ама имат бързи лодки бандитите ;)
    Тая работа на 2 кв/м дет се вика хич не е толкоз хубава. Там всички се знаят и ченгето на един да направи забележка и всите, ще го намразят. Докато се инфилтрира този външен субект в тази затворена общност бая зор, ще види, човешка психология. Ако беше толкоз яка работа никой нямаше да чуе за нея ;)
  • 2 Колю

    1 0 Отговор
    И на този остров ли се преселиха от нашите тъмнозелени ,за да имат нужда от полиция ?
Новини по държави: