2 598 2

Идеалната работа! Малък остров си търси полицай

Има ли желаещи?

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Денис Джамбазов

Всеки се е замислял каква е идеалната работа, с която животът ще бъде песен. Такава вече съществува, посочи „Скай нюз“. Властите на малък британски остров с население от 850 души търсят полицейски инспектор, който ще се грижи за сигурността на острова.

Малкият остров Възнесение, който е задморска британска територия, се намира в централната част на Атлантическия океан. Това райско отдалечено място предлага възможност на един полицай да сбъдне мечтите си срещу заплащане от над $37 000 годишно.

Одобреният кандидат ще бъде настанен на вулканичния субтропичен остров, намиращ се по груби сметки между Западна Африка и Източна Бразилия. Инспекторът ще ръководи малък екип от полицейски служители.

Освен посочената заплата, полицейският инспектор ще получи и над $8000 за храна, а освен това има и осигурен автомобил. Ще живее безплатно под наем, а освен това има осигурени безплатни медицински прегледи, включително и стоматологична помощ.

Единственото условие за кандидатстване е полицейският служител да има британски паспорт. Предлаганият договор е за две години и започва от месец февруари 2018 г. Самата работа не е трудна – престъпниците нямат много място за криене на острова, който е с площ от едва 88 квадратни километра.

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • совите не са такива каквито са
  Отговор
  1 18:30  23.12.17
  ....да ама имат бързи лодки бандитите ;) Тая работа на 2 кв/м дет се вика хич не е толкоз хубава. Там всички се знаят и ченгето на един да направи забележка и всите, ще го намразят. Докато се инфилтрира този външен субект в тази затворена общност бая зор, ще види, човешка психология. Ако беше толкоз яка работа никой нямаше да чуе за нея ;)
 • Колю
  Отговор
  2 08:56  26.12.17
  И на този остров ли се преселиха от нашите тъмнозелени ,за да имат нужда от полиция ?

Напиши коментар:


Публикувай