2 501 4

Дилър обърка полицейска кола с такси

Когато нямаш късмет...

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Денис Джамбазов

Мъж от датската столица Копенхаген, носещ в себе си 1000 джойнта, обърка полицейска кола с таксиметрова. Любопитната случка се е разиграла в квартал „Християния”, предаде The Local.

Местните сили за сигурност обявиха, че дилърът, носещ в себе си огромно количество канабис, е бил претърсен от полицейските служители и по-късно арестуван от тях.

„През миналата нощ дилър от Копенхаген, който бързаше да се прибере, си взе такси. Той беше много изненадан, когато установи, че се е качил в патрулка”, написаха от полицията в Копенхаген на официалната си страница в Туитър.

Силите на реда посочват, че са били „щастливи” да видят мъжа, защото носил в себе си 1000 джойнта. Наркотрафикантът мигновено е бил арестуван от полицаите. Ще му бъдат повдигнати обвинения.

„Християния” е известен сред местната общност като кварталът на хипитата. Жителите му се определят като анархисти и самоуправляващата се общност, която живее по собствени правила. Там е голям и пазарът на канабис, което принуждава полицията често да провежда акции в района.

Дания


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ар ю хай
  Отговор
  1 08:53  24.12.17
  Дилърът да смени дилъра ;)))
 • MethodMan
  Отговор
  2 10:01  24.12.17
  Лошо ако сам си е дилър...
 • Хамплет
  Отговор
  3 10:36  24.12.17
  Как е на Датски "ко шЪ прайм ся?"
 • незнайко
  Отговор
  4 15:50  25.12.17
  Статията е пълна измислица. Дилъра е заловен и качен в патрулката. Защо се пише, че той е сбъркал и сам се е качил там ? това се подразбира от заглавието !

Напиши коментар:


Публикувай