24 Декември, 2017 21:11 1 916 6

Пчели нажилиха бразилски полицаи

  • бразилия-
  • ожилени-
  • полиция-
  • полицаи-
  • пчели

Неочаквана атака

Пчели нажилиха бразилски полицаи - 1
Снимка: Shutterstock

Бразилски полицаи, провеждащи операция за издирването на престъпници, станаха жертва на нападение от рояк пчели, в резултат от което седем от тях бяха хоспитализирани, предаде News24.com.

Полицейският екип е претърсвал горист район край ферма североизточно от Рио де Жанейро, когато „са открили сандък“, съобщават местните органи на реда. „Когато го отворили ги нападнал рояк пчели, чийто кошер бил сандъка“.

Седем полицаи са хоспитализирани в резултат от нападението на насекомите, като двама от тях са били освободени бързо. От петимата, които все още са в болницата, един е в интензивното отделение. Според информация от бразилската телевизия Globo, един от полицаите е ужилен над 300 пъти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Emperorex

    0 2 Отговор
    Бразилските пчели не си поплюват 300 пъти са го ужилили 🤔
  • 2 ТАС

    2 1 Отговор
    В Бразилия са отдавна внесени така наречените африкански пчели, които са много по агресивни от европейските. Те са се разпространили и в северна и южна америка.

    Тези пчели са известни, като пчелите убийци. В щатите причиняват над 30 смъртни случая годишно.

    Коментиран от #5

  • 3 Хомчим Пери

    6 1 Отговор
    Много резултатни пчели...Ако има по един сандък за МС и НС, то европейското председателство ще ни е задължено. ..безкрайно.На Б-я ще и трябват обаче доста сандъци.За останалите недоразумения...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Различен

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "ТАС":

    Бъркаш!
    Тези пчели са в следствие на селекцията на Хамериканците, за нов вид биологично оръжие!
    На тях трябва да им благодарим за пореден път!
    Изтървали са няколко рояка на времето и резултатът го виждаме днес!

    Коментиран от #6

  • 6 ТАС

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Различен":

    Правено е генетично изследване и е установено , че всички колонии на пчели убийци в северна и южна Америка могат да се проследят до 47(по памет) царици вкарани от Африка в Бразилия с цел селекция, но не от САЩ в случая. Знае се, коя година и от кой. Те са от така наречените инвазивни видове.

    Човек, което сам си го направи и най злия му враг не може.
Новини по държави: