25 Декември, 2017 10:37 939 2

Кола се вряза в централата на социалдемократите в Берлин

  • берлин-
  • кола-
  • сграда

Полицията разследва дали става дума за умишлена атака

Кола се вряза в централата на социалдемократите в Берлин - 1

Кола се удари в централата на Германската социалдемократическа партия в Берлин, предаде АRD, като се позова на данни на полицията.

На кадри от мястото на инцидента се вижда, че може би има пожар в колата и че няколко туби с бензин и бутилки със запалима течност са извадени от нея. Шофьорът е бил ранен и откаран в болница. Не се знае дали в сградата е имало събитие по време на инцидента.

Пред полицията 58-годишният шофьор на колата е казал, че е искал да се самоубие. Полицията обаче разследва дали става дума за умишлен палеж.

Социалдемократите обмислят дали да влязат в нова управляваща коалиция с консерваторите на Ангела Меркел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На всеки километър

    5 0 Отговор
    Абе луди ли сте, да си мислите че е терористична атака??Това е инженер от новите,от най мирната религия.Той човека си носи резервно 3-4 туби със бензин ,за да не закъса.То там от където е дошъл,това е традиция,да си носят винаги резерва,гориво за да не закъсват......
  • 2 Дикембе Мутомбо

    1 0 Отговор
    Първо пише, че е кола, а то било Пежо. После ще се окаже, че не е била управлявана от човек, а я от иракчанин, я от афганистанец...
Новини по държави: