1 439 7

Кърваво зверство в Египет

Има деветима загинали

Росен Стойчев

Стрелци атакуваха скопска църква в Египет, съобщи ТАСС.

Нападението е станало в района на Хелуан. Двама стрелци са открили огън. Загинали са девет души. Сред загиналите е имало трима полицаи.

Местни медии съобщават, че един от нападателите е бил ликвидиран. Смята се, че вторият нападател вече е заловен.

Мъртвият нападател е бил опасан с колан с ескплозиви, като в района са били обезвредени две бомби. Полицията обезопасява района.

Египет


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • копт
  Отговор
  1 15:27  29.12.17
  Не скопска, а скопецка
 • загрижен
  Отговор
  2 15:32  29.12.17
  Коптска православна църква в Египет.
 • Хаджи Папурко
  Отговор
  3 15:33  29.12.17
  Фитки, Християните са копти.
 • чалма тв
  Отговор
  4 15:40  29.12.17
  то не останали друговерци в тези мюслимански държави, всички заклани или прокудени, а после тези ислямисти идват в Европа и искат да получават помощи, и ги посрещат с цветя и бисквити, вместо да им отрежат зелките..Представители на най мирната религия ислям всеки ден показват своята същност...Питаш ги за тези зверства, те ти отговарят-това не са мюсюлмани, исляма Е мир..Това е мир за тях и геноцид за нас...
 • Кака Гинка
  Отговор
  5 18:54  29.12.17
  Посочете ми случай в който християни нападат и разрушават джамия,че нещо не мога да се сетя за такъв напоследък?! И за същите тия примитиви има квоти за разпределение из европейските държави!Явно управниците на т.нар. ЕС са толкова корумпирани и безскрупулни,че заради собственото си благополучие са готови да унищожат цял континент.А ние слушкаме ли,слушкаме...

  Коментиран от #6

 • зидар
  Отговор
  6 20:09  30.12.17

  До коментар #5 от "Кака Гинка":

  Просто следват плана на Пайк! И тоя мазен съсел на юг си мисли, че от него зависи нещо, но не осъзнава, каква малка пионка е в игрите на масоните. Разпределението из европейските държави е планирано, за да може да се направи мюсюлманска хегемония в тях. Да видим дали ще се осъзнаят обикновените хора. Те шмеркелита и геронтофилчето френско тъй или иначе са си от Билдерберг.
 • Ау в джезве възвира
  Отговор
  7 19:19  18.01.18
  не моа ги трая тея дета удрят християните.Да ги смете Господ по-бързо и да се самоизтрепат наред.

Напиши коментар:


Публикувай