1 Януари, 2018 11:39 1 800 4

Евакуация в метрото в Берлин

  • берлин-
  • полиция-
  • метро

Тя беше причинена от силен дим

Властите в Берлин трябваше да евакуират спирката на метрото край зоологическата градина в града, съобщи ДПА.

Причина за евакуацията е бил силен дим в района. Цялата гара, в която има много заведения и магазини, е била евакуирана. Това е причинило и забавяне в движението на метрото в града.

Има данни, че пожарникари са открили пожар, от който е започнало задимяването. Все пак няма данни за сериозно пострадали или за опит за атентат.

Влак, превозващ 255 души, е трябвало да бъде върнат. Ситуацията вече е овладяна


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Барчо

    3 2 Отговор
    За много години!
    Гаранция - Франция! Америка и НАТО гарантират безпроблемно празнуване. Още като го написаха ми е ясно, че такава гаранция никой не може да даде и е попоиска простотия.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бесен Язовец

    1 3 Отговор
    В Мацква има 6-7 гари, за миналия месец, поне по 5-6 пъти са евакуирали пътниците от тях заради фалшиви сигнали за заложени бомби, а зв евакуациите в многобройните моцковски молове ще премълча...) Ко прайм ся ?
  • 4 пак ли

    1 1 Отговор
    няма пушек без огън, или терор без да участва в него представител на най мирната религия - ислям.
Новини по държави: