Last news in Fakti

2 Януари, 2018 12:00 1 432 3

170 имигранти без документи стигнаха Гърция

  • гърция-
  • бежанци-
  • острови

Те са пристигнали на островите Лесбос и Самос

170 имигранти без документи са достигнали до гръцките острови Лесбос и Самос, съобщи Катимерини.

Това е станало в ранните часове на вчерашния ден. Имигрантите са били настанени в лагери за настаняване на бежанци в двата острова.

83 от имигрантите са пристигнали по маршрут от Турция. Кораб на Фронтекс пък е прибрал друга лодка с 38 души на борда , в близост до Самос. Лодка с 52-ма души е пристигнала в обедните часове на вчерашния ден.

Гърция беше една от най-засегнатите страни от бежанската криза в Европа. През последната година обаче потока на имигранти към страната рязко намаля.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Балкан

    9 1 Отговор
    Вече над 2 год. се питам - гърците нямат ли военноморски сили, макар че май всъщност не е толкова чудно, след като ние пък чвно нямаме гранични войски,,,

    Коментиран от #2

  • 2 политика тика тика

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Балкан":

    Имат си всичко и кораби и оръжия и т.н., но всичко е политика!!! Гърците съвсем тенденциозно ги допускат дори на практика ходят да ги събират по морето и после ги изсипват основно на 4 острова, Лесбос, Хиос, Самос и Кос и започват да извиват ръцете на баба им Меркел...за пари разбира се! Толкова ли не виждаш, как изтрещялата бабичка омекна към Гърция с нейните стотици милиарди дългове ? Политика, пари и тънки византийски сметки !
    Гърците на практика си жертваха тези 4 острова, там вече туризъм няма покрай това умират и други бизнеси-факт! Местните дори се питат, кога ли ще ги харижат и на турците, такива са мрачните мисли и настроения там!
    Така че не задавай наивни въпроси, всичко е ясно!
  • 3 MACEDONIA

    0 3 Отговор
    Аааа требе им 1000 на ден, много знаят те. ЕРДО ще ги оправи тех.
Новини по държави: