984 3

Гърция не бива да държи Македония като заложник

Георге Иванов очаква членство на страната в НАТО

Росен Стойчев

Македонският президент Георге Иванов призова Гърция да направи компромис и да остави страната да се присъедини към ЕС и НАТО, съобщи МЕТА.

Той заяви, че очаква Македония да получи зелена светлина за членство в НАТО на предстоящата среща на върха.

„Егоистичните интереси на Гърция не бива да са основа, за това Македония да бъде държана като заложник. По спора с името Македония направи много в процеса в рамките на ООН. Гърция обаче не изпълнява задълженията си по въпроса“, заяви Иванов.

Той добави, че очаква, докато България е председател на ЕС, да получи крайна дата за членство в ЕС.

Гърция


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • НЯМА ТАКАВА НАЦИЯ !
  Отговор
  1 04:00  03.01.18
  АКО СЕ ПИШЕТЕ ШОПЛАНДИЯ, МОЖЕ !
 • ГЛУНАВО Е
  Отговор
  2 04:38  03.01.18
  От нашето идване 681ва година ОТ НОВАТА ЕРА, да се пишеш че си се родил преди 1,000 ГОДИНИ т.е. в 361 СТАРАТА ЕРА. Нека да допуснем че имат зам.азени МОЗЪЦИ. Но защо не приеха Австро - Унгарската империя от последното минало. Преди нея бе Османската, а преди нея бе Византийската, после Римската та тогава чак МАКЕДОНСКАТА. Ами ако се влюбят утре в АТЛНДИТЕ И ПРИНЕБРЕГНАТ ТРАКИТЕ, ЩЕ НИ ПРИСВОЯТ ИСТОРИЯ ни и Тракийското ни сък.овище. БОЛНИ ХОРА СА ТУЙ И ЩУРАВИ ТИ КАЗВАМ АМА НЕЙСЕ НАЛИ СМЕ СВОИ, ЩЕ ИМ ПРОЩАВАМЕ. А ИНАЧЕ СРАМОВЕТЕ ДА ИМ БЕРЕМ, КОТ СИ НЯМАМЕ НАШИ.
 • БУГАРЕ СТЕ БЕ ГЕОРГЕ, БУГАРЕ !
  Отговор
  3 22:57  04.01.18
  Оти баба ти ТАНАСКА, нема каза иде назад у времето и да НАЧЕНЕ от Македонско камче. Разбирам инвитро - МОЖЕ ама от нашето идване 681 ва НОВА ЕРА, до войника, МАКДОНЕЦ - изгората на баба ти ТАНАСКА са минали 1,000 години. Няма и подкови отконете но Македонски, КАМО ЛИ ЗАМРАЗЕНИ ИМБРИОНИ ЗА ТВОЯТА БАБА МЕРАКЛИЙКА, ДА СЕ ЯХА НА МАКЕДОНСКИ КОН ! НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО, САМО В МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ. ГЕОРГЕ, НЕ ТЪРСЕТЕ БАДЕМИ НА ОРЕХА И НЕ МИ ПРЕДПИСВАЙ ДА ГЪЛТАМ АНАЛГИН ХИНИН ЗАРАДИ ТВОЯТА БОЛНА ГЛАВА. КОЙТО Е МАКЕДОНЕЦ. - Е.. МУ МАКЯТА ! УВАЖАВАЙ ГО ! НАШ ЧОВЕК Е БУГАРИН. И БАБА МУ ТАНАСКА ДА СЪ НЕ ПРАИ НА СВЕТА ДЕВА, ЗАПЛОДЕНА В СЪНЯ СИ ОТ АЛЕКСАНДЪР.

Напиши коментар:


Публикувай