Last news in Fakti

2 Януари, 2018 18:04 3 676 3

Млада българка и приятелят ѝ намерени мъртви на гръцки остров

  • българка-
  • кефалония-
  • гърция

Тепърва ще се изясняват причините, довели до смъртта на двамата

Млада българка и приятелят ѝ намерени мъртви на гръцки остров - 1

Млада двойка туристи са били открити мъртви в къща, която са наели на остров Кефалония, като първоначалните индикации са за двойно самоубийство, съобщават гръцките власти, цитирани от "Асошиейтед прес".

Двойката, чиито тела са били намерени на намиращия се западно от основната гръцка територия остров, е била идентифицирана като 30-годишен германец и 23-годишна българка, посочват от гръцката полиция.

Разследването по случая продължава, а труповете са били транспортирани до пристанищния град Патра за извършването на аутопсии.

Двамата са били открити мъртви в новогодишната нощ от собственика на къщата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    13 0 Отговор
    Германец от африкански произход навярно ????!!!!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Барчо

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Тук става впрос че е станало на гръцки остров. Сигурно не са германци убийците, но със сигурност няма да ги намерят, защото кой знае от коя африка са се довлекли.
  • 3 На всеки километър

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    И Българка от индиянски!!!
Новини по държави: