Last news in Fakti

4 Януари, 2018 15:40 2 792 6

Да спрем безумието Brexit

  • ес-
  • тони блеър-
  • великобритания

Тони Блеър настоява да се вземат бързи меки за оставането на Великобритания в ЕС

Времето да прекратим излизането на Великобритания от ЕС изтича. Това заяви бившият британски премиер Тони Блеър, цитиран от The Telegraph.

Блеър е един от най-големите защитници на членството на Великобритания в ЕС. Той описва Brexit като безумие и глупост. Според него това само ще разруши влиянието на страната по света.

„Ако не харесвате резултатите от референдума, трябва да свикате нов. Правим грешка, която сега ни е трудно да разберем. Бъдещите поколения обаче ще са наясно с нея. Сега британците трябва да разберат дали предложените нови отношения с Европа ще бъдат по-добри от съществуващите сега. Дано вземем правилното решение“, заяви Блеър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НУД

    15 22 Отговор
    Блеър не говори, ръцете са ти оцапани с кръв

    Коментиран от #4

  • 2 АБВ

    13 12 Отговор
    АБЕ ШНОРХЕЛ ...НАЛИ ТИ ЛИЧНО РЕВА ЗАЕДНО С ХАМЕРИКАНСКИТЕ УБИЙЦИ ЗА ТОВА И УБИВАХТЕ И ПРЕКРОЯВАХТЕ СВЕТА С КРЪВ В ИМЕТО НА ДЕМОКТАЦИЯТА...ЗАПАЛИХТЕ ИЗТОКА ,А СЕГА ВСИЧКИ СЪРБАМЕ ЛА...ТА.СКРИЙ СЕ В ДУПКАТА ...
  • 3 гост

    15 6 Отговор
    Я , рубладжиите тихо в коневръза!
  • 4 до 1

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "НУД":

    на съветските тролове като тебе още повече.

    Коментиран от #5

  • 5 ХАХАХ

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "до 1":

    тема за зомбирани идиоти разделени да два отбора говеда но еднакво глупави
  • 6 бат Сали

    6 7 Отговор
    Г-н Блеър, ако още не сте разбрали. вашето време отдавна изтече! И на цялата евро-гейска соросоидна неолиберална шайка....
Новини по държави: