6 650 4

Сръбски скандал във Виена завърши с три трупа

Клане в австрийската столица

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Денис Джамбазов

Сръбски скандал в австрийската столица Виена завърши с три трупа, включително на момиченце на десет години, съобщи сръбското издание Blic.

В първия ден от новата 2018 година на улицата пред жилищна сграда във Виена е намерен трупът на 41-годишен сръбски гражданин. Полицията се е опитала да влезе в апартамента му, но вратата е била заключена.

След като я разбиват, полицаите се натъкнали на страховита гледка. На пода са открили безжизненото тяло на 45-годишна жена с множество прободни рани, както и малко момиче в безсъзнание. Те също са от Сърбия.

10-годишното дете е било закарано в болница, но по-късно е починало. Полицията смята, че 41-годишният мъж е заклал жена си, пребил е детето си, след което се е самоубил, скачайки от балкона. Австрийските сили на реда водят разследване за мотива на тежкото престъпление. Мъжът е скочил от петия етаж.

Австрия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Шаран БГ
  Отговор
  1 07:38  05.01.18
  Сърби във Виена- двама трима ... Слаба ракия. Не могат да ни стигнат нас ,председателите на ЕС, дори наполовина... У нашенско сме си, у Софийска Община, у Нови Искър..........
 • GTE
  Отговор
  2 09:20  05.01.18
  В Беч (Сръбското име на Виена) живее огромна сръбска общност. Предполага се, че са около 200 000
 • Тито
  Отговор
  3 15:58  05.01.18
  Сърбите като обикаляха света и правеха пари ,ние организирахме ленински съботници и работехме за бог да прости...
 • Аха
  Отговор
  4 13:44  06.01.18
  Мафията не прощава за откраднат наркотик, виж за справка Нови Искър. Иначе обясненията всеки си ги има, по- важно е дали вярваме

Напиши коментар:


Публикувай